Gå til indhold

Webinarrække om Horizon Europe

Vil du søge Horizon Europe, eller rådgiver du Horizon Europe-ansøgere? Så lyt til webinarrækken om de programmer i Horizon Europe, der tager livtag med de store samfundsmæssige udfordringer, som Europa står overfor. Webinarrækken består af fem webinarer, og den løber over skærmen i juni måned.

Sommeren 2021 markerer den officielle start på EU’s nye rammeprogram for forskning og innovation, Horizon Europe. I den forbindelse lancerer EuroCenter, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en række webinarer, som zoomer ind på mulighederne i de tematiske programmer/klynger, der er placeret under Horizon Europes søjle II ’Globale udfordringer og europæisk industriel konkurrenceevne’.

På hvert webinar præsenterer eksperter fra blandt andet Uddannelses- og Forskningsstyrelsen det overordnede indhold i programmet/klyngen, tankerne bag og det nye toårige arbejdsprogram (2021-2022).

Om de fem webinarer

Webinarrækken består af følgende fem webinarer:

Webinar om Horizon Europe - klynge 2: Kultur, kreativitet og inkluderende samfund

Den 16. juni, kl. 11:00 – 12:00
På webinaret præsenterer vi det overordnede indhold i programmet Kultur, kreativitet og inkluderende samfund i Horizon Europe, tankerne bag og det nye toårige arbejdsprogram (2021-2022). Vil du danne dig et nyttigt overblik til brug for den gode ansøgning, så deltag i webinaret.

Webinar om Horizon Europe - klynge 1: Sundhed

Den 17. juni, kl. 11-12

Webinar om Horizon Europe – klynge 6: Fødevarer, bioøkonomi, naturressourcer, landbrug og miljø

Den 18. juni, kl. 14:00 – 15:00
Webinaret vil give dig indblik i indholdet i programmet Fødevarer, bioøkonomi, naturressourcer, landbrug og miljø i Horizon Europe. Vil du høre om tankerne bag det nye toårige arbejdsprogram (2021-2022) og klyngens synergier med missioner og partnerskaber, så deltag i webinaret.

Webinar om Horizon Europe – klynge 5: Klima, energi og mobilitet

Den 21. juni, kl. 10.00-11.15
Webinaret vil give dig indblik i indholdet i programmet Klima, energi og mobilitet i Horizon Europe. Lær mere om tankerne bag det nye to-årige arbejdsprogram (2021-2022), og klyngens synergier med missioner og partnerskaber.

Webinar om Horizon Europe - klynge 4: Det digitale område, industri og rummet

Den 22. juni, kl. 13:00- 14:15
Deltag i webinaret, hvor vi præsenterer indholdet i klynge 4: Det digitale område, industri og rummet i Horizon Europe. Lær mere om tankerne bag det nye to-årige arbejdsprogram (2021-2022), klyngens partnerskaber og relationen til Horizon Europes missioner.

Målgruppe

Webinarrækken henvender sig både til dig, som er relativ uerfaren med EU’s rammeprogram for forskning og innovation og til dig, som tidligere har søgt EU-midler. Du kan f.eks. være forsker, forskningsadministrator, EU-rådgiver eller på anden vis involveret i ansøgninger til Horizon Europe.

Før webinarrækken kan du med fordel orientere dig i:

Sprog

Webinarerne afholdes på dansk.

Sådan får du adgang til webinaret

Du modtager et direkte link til webinarrummet forud for webinaret.

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.