Gå til indhold

Webinar om mulighederne for internationalt samarbejde i de nye arbejdsprogrammer i Horizon Europe

Excellent forskning og innovation er global. Men verden forandrer sig og det påvirker de internationale samarbejder. Deltag i webinaret og få forståelse for tilgangen til det internationale samarbejde med aktører uden for Europa i Horizon Europe. Webinaret afholdes den 5. december kl. 14:00-15:00.
  • Tid og sted
  • Hvornår 05. december 2022 fra 14:00 til 15:00

Indhold

Webinaret har til formål at oplyse om mulighederne for internationalt samarbejde med aktører uden for Europa i Horizon Europe. Vi vil fokusere på mulighederne for samarbejde og hvilke områder, der er særligt interessante. Vi vil også komme omkring de begrænsninger, der gør sig gældende pt.

Derudover vil du også få praktiske værktøjer til at finde de rette topics i de nye arbejdsprogrammer, samt information om, hvordan du finder relevante baggrundsinformationer om EU's internationale samarbejdstiltag. Disse er nyttige at kende til, når man skal skrive en ansøgning.

Webinaret er del af webinarrækken om de nye Horizon Europe-arbejdsprogrammer for 2023-24.

Udbytte

Efter webinaret vil du have en god forståelse for mulighederne for internationalt samarbejde i Horizon Europe og viden om praktiske værktøjer til at identificere disse muligheder.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til dig, der yder forskerstøtte eller rådgiver om Horizon Europe, eller dig, der ønsker at skrive en god ansøgning til et af delprogrammerne i Horizon Europe.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Sådan får du adgang til webinaret

Du modtager et direkte link til webinarrummet (Zoom) umiddelbart inden afholdelsen.

Arrangør

EU Forskning og Innovation, EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Læs mere

Du kan finde mere information om Horizon Europe på ministeriets hjemmeside:

Kontakt

Jakob Just Madsen
Chefkonsulent
Tlf.: +32 2 213 41 64
Email: jjm@ufm.dk
Marc Escobar Jacobsen
Fuldmægtig
Tlf.: +32 496 90 55 82
Email: mavj@ufm.dk