Gå til indhold

Webinar om Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) i Horizon Europe – introduktion til delprogrammerne

Horizon Europe er så småt ved at gå i gang og det er tid til at forberede sig til de nye calls. Hvis du gerne vil vide, hvordan de fem nye delprogrammer i MSCA kommer til at se ud, så se med på vores webinar. Webinaret afholdes torsdag den 18. marts, kl. 13-14.15.
  • Tid og sted
  • Hvornår 18. marts 2021 fra 13:00 til 14:15

Det nye europæiske forskningsrammeprogram Horizon Europe løber fra 2021-2027. I søjlen for ’excellent forskning’ er der skabt rum for forskningsmobilitet, forskeruddannelse og formidling af forskning gennem programmet Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA). Programmet inviterer til åbne calls, efter ”bottom up”-princippet, dvs. forskningsemnet er frit, inden for visse rammer. Rammerne fastsættes gennem deltagelsesregler, der sikrer at formålet om mobilitet, uddannelse og fremragende forskning opnås.

Indhold

På webinaret vil vi give en kort gennemgang af grundreglerne i de fem forskellige bevillingstyper, der hver byder på forskellige muligheder for forskningsmobilitet, forskeruddannelse og formidling af den gode forskning. Vi vil også beskrive og forklare formålet og deltagelsesregler i MSCA nærmere, så det bliver nemmere for dig at gå til en ansøgning.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål via chatfunktionen.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til forskere, rådgivere, virksomheder og andre med interesse i MSCA.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Kontakt

Anne Maibohm
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 61
Email: amma@ufm.dk