Gå til indhold

Opslag for serier af eksplorative workshops indenfor humaniora og samfundsvidenskab

Det nordiske samarbejdsnævn for humanistisk og samfundsvidenskabelig forskning (NOS-HS) har offentliggjort opslag for serier af eksplorative workshops. Ansøgningsfristen er den 12. februar 2014.

NOS-HS indkalder ansøgninger til serier af eksplorative workshops indenfor humaniora og samfundsvidenskab. Formålet er at udvikle nye forskningsområder og programmer inden for humaniora og samfundsvidenskab i de nordiske lande. NOS-HS støtter serier på to til tre workshops, som afholdes i de nordiske lande i 2014 og/eller 2015.

Ansøgninger skal indsendes af en hovedansøger, der er tilknyttet en forskningsinstitution i Norden. Derudover skal der være minimum to medansøgere fra institutioner fra to andre nordiske lande, sådan at minimum tre nordiske lande er repræsenteret.

Ansøgningsfristen er onsdag den 12. februar 2014 kl. 13.00 CET.

Ansøgninger skal indsendes til NOS-HS’ Sekretariat, som er placeret ved Norges Forskningsråd. Mere information om opslaget findes på NOS-HS’ hjemmeside.

Spørgsmål kan rettes til NOS-HS’ Sekretariat ved Hedvig Buene, tlf. +47 22037242, e-mail .

NOS-HS er et samarbejde mellem forskningsrådene i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige, og fra Danmark deltager Det Frie Forskningsråd | Kultur og Kommunikation (FKK) og Samfund og Erhverv (FSE).

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019