Gå til indhold

Opslag 2014

Viser 1-30 af 51 resultater
Ekstraordinært ebola-opslag under Innovative Medicines Initiative (IMI2)

Europa-Kommissionen og den europæiske farmaceutiske industris brancheorganisation, EFPIA, har offentliggjort et ekstraordinært opslag med fokus på Ebola under det offentlig-private partnerskab IMI2. Opslaget indeholder 5 forskningsemner. Ansøgningsfrist: 1. december 2014.

EU-midler til små og mellemstore virksomheder og web-entrepreneurer

EU vil øge innovation og fremme iværksætteri i Europa via forskellige virksomhedsrettede puljer og nu også via EU-projektet FINODEX. De uddeler midler til produkt- og forretningsudvikling inden for f.eks. sundhed og energi ved at udnytte åbne data. Ansøgningsfrist: 19. december 2014.

Opslag inden for Videnskab med og for samfundet i Horizon 2020

Programmet støtter projekter, der sigter mod at skabe synergi og samarbejde mellem forskningssektoren og samfundet. Særlige fokusområder er bl.a. ligestilling mellem kønnene, at skabe interesse om forskeruddannelser blandt unge og ansvarlig forvaltning og håndtering af forskning og innovation.

Opslag inden for Fast Track to Innovation i Horizon 2020

Europa-Kommissionen har netop offentliggjort et opslag inden for Fast Track to Innovation i Horizon 2020. Opslaget har fokus på konverteringen af gode idéer til kommercielle produkter, services og processer og vil forkorte tiden fra idé til markedsintroduktion.

Opslag under Innovative Medicines Initiative (IMI2)

Europa-Kommissionen og den europæiske farmaceutiske industris brancheorganisation, EFPIA, har netop offentliggjort det første opslag under det offentlig-private partnerskab IMI2 . Opslaget indeholder to forskningsemner. Ansøgningsfrist: 12. november 2014

Opslag inden for Marie Sklodowska-Curie Actions (MSCA) i Horizon 2020

Europa-Kommissionen har offentliggjort et opslag inden for Marie Sklodowska-Curie (MSCA) under overskriften: COFUND – co-funding of regional, national and international programmes. Opslaget har to spor - ét for yngre forskere og ét for erfarne forskere. Ansøgningsfrist: den 2. oktober 2014.

Opslag inden for JTI SESAR Joint Undertaking

Opslaget giver nuværende medlemmer af det offentlige-private partnerskab inden for flytrafik SESAR Joint Undertaking mulighed for at bekræfte, at de fortsat opfylder medlemskravene. Opslaget åbner samtidig for optagelse af nye medlemmer. Ansøgningsfrist: den. 30. september 2014 kl. 11:30.

Opslag inden for JTI Clean Sky 2

Opslaget rummer 29 emner med et samlet budget på ca. 1,5 mia. kroner. Blandt emnerne er avancerede aerodynamik for fly, letvægts kompositkonstruktioner, moduler og komponenter, der muliggør mere brændstofeffektive og støjsvage motorer. Ansøgningsfrist: den 15. oktober 2014.

Opslag inden for JTI Bio-Based Industries

Med opslaget booster JTI'en Bio-Based Industries investeringer i at skabe et konkurrencedygtigt marked for biobaserede produkter og materialer "Made in Europe". Samtidig skal opslaget bidrage til at tackle nogle af Europas største samfundsmæssige udfordringer. Ansøgningsfrist: den 15. oktober 2014.

Opslag for EliteForsk 2015

Opslaget for EliteForsk 2015 er nu ude, og arbejdet med at finde kandidater til de prestigefyldte priser og stipendier kan nu begynde.

Informationsvirksomhed om rummet 2014

Støtte til projekter inden for oplysning, undervisning og PR-aktiviteter om rummet, rumforskning og rumfartsteknologi.

Handlinger tilknyttet webside