Gå til indhold

Opslag om støtte til europæiske forskningsprojekter indenfor industriel bioteknologi

Ansøgningsfrist for fase 1 ansøgninger: 31. marts 2014: Det Strategiske Forskningsråd (DSF) er partner i det europæiske ERA-NET Industrial Biotechnology (ERA-IB), hvor danske forskere kan søge penge til projekter. DSF har afsat 1 mio. euro til dansk deltagelse i opslaget.

Danmark deltager aktivt i ERA-net Industrial Biotechnology (ERA-IB), hvis formål er at tilskynde akademikere og industrielle forskere, med ekspertise i industriel bioteknologi, til at arbejde på tværs af hele værdikæde.

ERA-IB, i samarbejde med det europæiske forskningssamarbejde EuroTransBio, åbner nu for ansøgninger til opslaget med titlen: ”ERA-IB 5th joint call for proposals: Industrial biotechnology for Europe: an integrated approach”.

Opslaget vil støtte industrielt relevante og innovative forsknings- og udviklings projekter i multinationale forskningsprojekter indenfor industriel bioteknologi.

Mindst tre ERA-IB partnerlande skal indgå i samarbejdet. Den samlede ramme fra dansk side er 1 mio. euro, og det er hensigten at støtte flere projekter. Projekterne forventes at forløbe over max tre år.

Der er frist for fase 1 ansøgninger d. 31. marts 2014.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 03. februar 2014