Gå til indhold

Danish Sound Network - Innovationsnetværket for Lyd

Danmark har som kun ganske få andre lande en unik styrkeposition inden for lyd. Danish Sound Networks vigtigste opgave er at sætte de danske styrker i spil inden for både eksisterende og nye udfordringsområder, således at der fastholdes en konkurrencedygtig innovativ lydbranche.

Resumé

Danmark har som kun ganske få andre lande en unik styrkeposition inden for lyd. Branchen havde i 2016 en omsætning på 35,98 mia., en samlet beskæftigelse på 28.342 og bidrog til BNP med 1,02%. Danish Sound Networks vigtigste opgave er at sætte de danske styrker i spil inden for både eksisterende og nye udfordringsområder, således at der fastholdes en konkurrencedygtig innovativ lydbranche. Hvis Danmark skal udvikle sit brand og sin lydekspertise, skal der findes et mødested - et netværk for lyd.

    Frem til den 11. juni 2018 lå de aktuelle ansøgninger og de respektive budgetter til rådighed for offentlig kommentering blandt eksempelvis virksomheder, forskningsmiljøer, fonde, GTS, videregående uddannelsesinstitutioner, brancheforeninger, fagministerier, regioner og kommuner.


    Debatregler

     

     

    Handlinger tilknyttet webside

    Senest opdateret 15. juni 2018