Gå til indhold

InfinIT - Innovationsnetværk for IT

InfinIT har som ambition at understøtte den digitale udvikling i Danmark ved at være landets førende IKT-netværk for brobygning og videnudveksling mellem erhvervsliv og videninstitutioner med henblik på øget IKT-dreven innovation inden for en række sektorer og brancher.

Resumé

InfinIT har som ambition at understøtte den digitale udvikling i Danmark ved at være landets førende IKT-netværk for brobygning og videnudveksling mellem erhvervsliv og videninstitutioner med henblik på øget IKT-dreven innovation inden for en række sektorer og brancher. InfinIT vil være single-point-of-contact for virksomheder mht. den relevante viden, der eksisterer på vidensinstitutionerne, og være et sted hvor forskere kan vise og demonstrere teknologiernes potentialer og muligheder.

    Frem til den 11. juni 2018 lå de aktuelle ansøgninger og de respektive budgetter til rådighed for offentlig kommentering blandt eksempelvis virksomheder, forskningsmiljøer, fonde, GTS, videregående uddannelsesinstitutioner, brancheforeninger, fagministerier, regioner og kommuner.


    Debatregler

     

     

    Handlinger tilknyttet webside

    Senest opdateret 15. juni 2018