Du er her: Forside Forskning og innovation Tilskud til forskning og innovation Opslag 2019 Deltag i Galileo Masters 2019 med innovative løsninger, der udnytter satellitnavigation

Deltag i Galileo Masters 2019 med innovative løsninger, der udnytter satellitnavigation

Indtil 30. juni har du mulighed for at tilmelde dig konkurrencen Galileo Masters, hvor præmiepuljen er på mere end 1 mio. €. Galileo Masters skal fremme udviklingen af nye forretningsidéer, tjenester og applikationer, der med GNSS-data bidrager til at løse udfordringer for samfund og erhverv.
Kontakt
Sannah Plenaa Thorngreen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 08
Email: sspt@ufm.dk

Galileo Masters (billede)

Galileo Masters forsøger at accelerere fremkomsten af nye banebrydende løsninger og at stimulere udviklingen af markedsdrevne applikationer inden for GNSS. Galileo Masters har eksisteret siden 2004, og årets udgave af konkurrence er fordelt på to hovedkategorier samt en række special- og regionale priser.

Hovedkategorier:

Idea of the Year sigter mod at tilskynde innovative løsninger baseret på GNSS og at udnytte de muligheder som EGNOS og Galileo tilbyder samt medvirke til at gøre idéerne til virkelighed. Prisen er på 15.000 €.

Galileo Masters Startup of the Year sigter mod at identificere årets bedste GNSS-baserede prototype, produkt eller produktidé fra en startup, og at hjælpe vinderen med at opskalere. Prisen er på 15.000 €.

Den primære målgruppe omfatter SMV’ere, startups, universiteter, men også enkeltpersoner inden for erhvervslivet, forskning og videregående uddannelser er velkomne til at indsende deres løsninger og produktideer. Uanset hvilken fase en forretningsidé er i, kan Galileo Masters give støtte til nyudviklinger på ethvert udviklingsstadium, med det ultimative mål at gøre dem til virkelige forretningssager

Senest opdateret 09. maj 2019