Opslag 2019

Se opslag fra 2019
Viser 1-10 af 10 resultater
Opslag: Bliv arrangør og få puljemidler til aktiviteter på Forskningens Døgn 2020
Publiceringsdato 19. november 2019 Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der formidler forskning bredt til befolkningen og som engagerer borgerne i forskning. Vil I være med til at sætte fokus på forskere og forskning i jeres lokalområde, kan I nu søge tilskud til jeres aktiviteter.
Opslag af FoU-midler efterår 2019, VEU-trepart
Publiceringsdato 11. oktober 2019 De videregående uddannelsesinstitutioner kan nu søge midler til forsøgs- og udviklingsaktiviteter (FoU), der styrker kompetenceudvikling til at imødekomme den teknologiske og digitale udvikling.
Indkaldelse af forslag til forskningsinfrastrukturer til ny dansk roadmap for forskningsinfrastruktur
Publiceringsdato 03. oktober 2019 Uddannelses- og Forskningsministeriet (UFM) har netop offentliggjort indkaldelse til forslag (call for proposals) til nye forskningsinfrastrukturer til ny dansk roadmap for forskningsinfrastruktur.
Kom til Arctic Circle Assembly i Reykjavik
Publiceringsdato 17. juni 2019 Nu er der åbent for ansøgninger om rejsestipendium til konferencen Arctic Circle Assembly 2019.
ESA Science efterlyser gæsteforskere og interdisciplinære forskere til hidtil dyreste mission
Publiceringsdato 16. maj 2019 ESA Science har offentliggjort en AO for ansøgninger til at blive gæsteforskere eller interdisciplinære forskere i forbindelse med den videnskabelige udnyttelse af BepiColombo data.
Deltag i Galileo Masters 2019 med innovative løsninger, der udnytter satellitnavigation
Publiceringsdato 09. maj 2019 Indtil 30. juni har du mulighed for at tilmelde dig konkurrencen Galileo Masters, hvor præmiepuljen er på mere end 1 mio. €. Galileo Masters skal fremme udviklingen af nye forretningsidéer, tjenester og applikationer, der med GNSS-data bidrager til at løse udfordringer for samfund og erhverv.
Indkaldelse af forslag til forsøg på rumstationen - Elektro-Magnetisk Levitator
Publiceringsdato 03. maj 2019 ESA har netop nu to indkaldelser (AO’s) om forsøg på rumstationen. Den ene til forsøg under Short Duration Missions og den anden i Electro-Magnetic Levitator på rumstationen. Deadlines er 1. juni og 1. juli 2019. Der er kun få danske forsøg på ISS for tiden – så kom bare i gang.
Indkaldelse af forslag til forsøg på rumstationen - Short Duration Mission til rumstationen
Publiceringsdato 03. maj 2019 ESA har netop nu to indkaldelser (AO’s) om forsøg på rumstationen. Den ene til forsøg under Short Duration Missions og den anden i Electro-Magnetic Levitator på rumstationen. Deadlines er 1. juni og 1. juli 2019. Der er kun få danske forsøg på ISS for tiden – så kom bare i gang.
Indstil forskere til EliteForsk-priser og EliteForsk-rejsestipendier 2020
Publiceringsdato 04. marts 2019 Uddannelses- og Forskningsministeriet indkalder kandidater til EliteForsk-priser og EliteForsk-rejsestipendier til uddeling i 2020. Frist for indstillinger er tirsdag 21. maj 2019 kl. 12.00.
Søg støtte til teknologiudvikling og aktiviteter, der bruger satellit- og rumteknologi hos ESA. Ny søgerunde i 2019.
Publiceringsdato 04. januar 2019 Det er nu muligt for danske virksomheder og institutioner at søge om støtte til deres egne idéer til teknologiudvikling og brug af satellit data på rumområdet igennem det danske bidrag til ESA. Alle virksomheder og institutioner kan komme i betragtning.