Opslag 2019

Se opslag fra 2019
Viser 1-11 af 11 resultater
Kom til Arctic Circle Assembly i Reykjavik
Publiceringsdato 17. juni 2019 Nu er der åbent for ansøgninger om rejsestipendium til konferencen Arctic Circle Assembly 2019.
ESA Science efterlyser gæsteforskere og interdisciplinære forskere til hidtil dyreste mission
Publiceringsdato 16. maj 2019 ESA Science har offentliggjort en AO for ansøgninger til at blive gæsteforskere eller interdisciplinære forskere i forbindelse med den videnskabelige udnyttelse af BepiColombo data.
Deltag i Galileo Masters 2019 med innovative løsninger, der udnytter satellitnavigation
Publiceringsdato 09. maj 2019 Indtil 30. juni har du mulighed for at tilmelde dig konkurrencen Galileo Masters, hvor præmiepuljen er på mere end 1 mio. €. Galileo Masters skal fremme udviklingen af nye forretningsidéer, tjenester og applikationer, der med GNSS-data bidrager til at løse udfordringer for samfund og erhverv.
Indkaldelse af forslag til forsøg på rumstationen - Elektro-Magnetisk Levitator
Publiceringsdato 03. maj 2019 ESA har netop nu to indkaldelser (AO’s) om forsøg på rumstationen. Den ene til forsøg under Short Duration Missions og den anden i Electro-Magnetic Levitator på rumstationen. Deadlines er 1. juni og 1. juli 2019. Der er kun få danske forsøg på ISS for tiden – så kom bare i gang.
Indkaldelse af forslag til forsøg på rumstationen - Short Duration Mission til rumstationen
Publiceringsdato 03. maj 2019 ESA har netop nu to indkaldelser (AO’s) om forsøg på rumstationen. Den ene til forsøg under Short Duration Missions og den anden i Electro-Magnetic Levitator på rumstationen. Deadlines er 1. juni og 1. juli 2019. Der er kun få danske forsøg på ISS for tiden – så kom bare i gang.
Ansøgning til projektmidler vedr. fastholdelse af internationale studerende i Danmark
Publiceringsdato 01. maj 2019 Uddannelses- og Forskningsministeriet (UFM) offentliggør i dag opslag om projektmidler, som kan søges af UFM’s videregående uddannelsesinstitutioner til arbejdet med fastholdelse af internationale studerende i Danmark.
Indstil forskere til EliteForsk-priser og EliteForsk-rejsestipendier 2020
Publiceringsdato 04. marts 2019 Uddannelses- og Forskningsministeriet indkalder kandidater til EliteForsk-priser og EliteForsk-rejsestipendier til uddeling i 2020. Frist for indstillinger er tirsdag 21. maj 2019 kl. 12.00.
Kom på forskerophold på Stanford University
Publiceringsdato 22. februar 2019 Nu er der igen åbent for ansøgninger om rejsestipendium og forskerophold ved Stanford University (SUNCAT)
Kom på forskerophold på Massachusetts Institute of Technology (MIT)
Publiceringsdato 22. februar 2019 Nu er det der igen åbnet for ansøgninger om rejsestipendium og forskerophold ved Massachusetts Institute of Technology (MIT)
Kom på forskerophold på UC Berkeley
Publiceringsdato 22. februar 2019 Nu er der igen åbnet op for ansøgninger om rejsestipendium og forskerophold ved UC Berkeley (CITRIS)
Søg støtte til teknologiudvikling og aktiviteter, der bruger satellit- og rumteknologi hos ESA. Ny søgerunde i 2019.
Publiceringsdato 04. januar 2019 Det er nu muligt for danske virksomheder og institutioner at søge om støtte til deres egne idéer til teknologiudvikling og brug af satellit data på rumområdet igennem det danske bidrag til ESA. Alle virksomheder og institutioner kan komme i betragtning.