Gå til indhold

Opslag af midler til forskernetværk inden for landbrug og fødevarer

Nordisk Komité for Jordbrug- og Fødevareforskning støtter aktiviteter og netværksdannelse inden for landbrug og fødevarer. I deres nye opslag støtter de etablering af netværk mellem forskere i de nordiske lande, der skaber synergi og bygger bro mellem forskning og praksis. Frist: 31. januar 2024.

Hvem kan søge?

Opslaget kan søges af forskere ansat ved nordiske universiteter eller forskningsinstitutioner. Netværkene skal bestå af forskergrupper fra mindst tre nordiske lande, herunder Færøerne, Grønland og Ålandsøerne. NKJ opfordrer ansøgere til at inkludere unge forskere og ph.d.-studerende i netværkene samt understøtte en ligelig kønsbalance i aktiviteterne.

Hvad kan du søge støtte til?

Opslaget støtter:

  • Netværksaktiviteter
  • Faglige workshops, seminarer og konferencer.

Der gives støtte til at dække udgifter forbundet med afholdelse af møder, rejser, gæsteforelæsninger, publikationer m.m.

Aktiviteterne skal løber over et til to år.

NKJ lægger i deres evaluering af ansøgninger vægt på det faglige indhold, arbejdsbeskrivelse, nordisk merværdi og sammenhæng til deres strategiske prioriteter.

Netværkene kan også anvendes til at forberede større ansøgninger til Horizon Europe eller andre programmer.

Hvor meget kan du søge?

Ansøgere kan maksimalt søges om 300.000 SEK. Støtten fra NKJ må højest udgøre 50 % af de samlede udgifter for projektet.

Det samlede budget for opslaget er på en million SEK.

Læs mere

Her finder du også ansøgningsblanketten, som er på fem sider. 

Kontakt

Niels Gøtke
Kontorchef
Tlf.: +45 72 31 83 96
Email: nigoe@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 27. november 2023