Gå til indhold

Opslag 2024

Viser 1-9 af 9 resultater
Opslag til "Det danske klyngeprogram 2025-2028"

Uddannelses- og Forskningsministeriet (UFM) og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse (DEB) annoncerer i fællesskab midler under det danske klyngeprogram for perioden 2025-2028. Klyngeprogrammet er en fortsættelse af ”Innovationskraft: Danske klynger for viden og erhverv 2021-2024”.

Brug rummet-opslag: Søg støtte til udvikling af kunde- eller brugerdrevne rumdatabaserede applikationer gennem ESA’s ARTES kickstartprogram – frist for ansøgning til ESA 7. juni kl. 13:00

Danske virksomheder har nu gennem ESA’s Business Applications Space Solutions-program (BASS) mulighed for at søge tilskud til markedsfeasibility- og tekniske studier, såkaldte kickstartprojekter. Formålet med studiet skal være at udvikle en eller flere applikationer baseret på rumdata.

Opslag af midler til forskernetværk inden for landbrug og fødevarer

Nordisk Komité for Jordbrug- og Fødevareforskning støtter aktiviteter og netværksdannelse inden for landbrug og fødevarer. I deres nye opslag støtter de etablering af netværk mellem forskere i de nordiske lande, der skaber synergi og bygger bro mellem forskning og praksis. Frist: 31. januar 2024.

Handlinger tilknyttet webside