Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2010 Innovationsnetværk Danmark

Innovationsnetværk Danmark

Forsideillustrations tekst mangler
Performanceregnskab 2010 - viser de nationale innovationsnetværks aktiviteter og resultater fra 2006-2009.
: 30. december 2010
: 19028555
: 1902889x
: Styrelsen for Forskning og Innovation
: 59

Innovationsnetværk Danmark – Performanceregnskab 2010

For fjerde år i træk har Forsknings- og Innovationsstyrelsen fået udarbejdet en uafhængig opgørelse over de nationale innovations-netværks aktiviteter og resultater – et performanceregnskab.

Performanceregnskabet viser resultaterne for 2009 og for perioden 2006 – 2009.

Nationale klynger

Innovationsnetværkene er nationale klynger inden for forskellige teknologi- områder fx robotteknologi, bæredygtigt byggeri eller serviceinnovation. Netværkene er et af de centrale danske initiativer til at give de danske virksomheders innovationsindsats et løft. Det sker ved, at de bygger bro mellem dansk erhvervsliv og den store produktion af viden, der foregår på universiteter, andre forsknings- og uddannelsesinstitutioner og teknologiske serviceinstitutter.

Hjælp til SMV'ers angang til videninstitution

Innovationsnetværkene har især en rolle i at hjælpe SMV’erne i gang med at trække på viden fra videninstitutionerne. Gennem opsøgende arbejde, videnspredning, matchmaking, innovations-projekter, idegenereringsforløb, faglige temakonferencer mv. fungerer netværkene som en hoveddør ind til videninstitutionerne og de rette forskere og undervisere.

 

Senest opdateret 27. marts 2013