Gå til indhold

Højtuddannede i virksomheder - avisindstik april 2011

Forsideillustrations tekst mangler
Inspirerende caseberetninger om højtuddannede i danske virksomheder i Forsknings- og Innovationsstyrelsen avisindstik, der også beskriver diverse analyser, der dokumenterer effekten af at ansætte højtuddannede.
: 28. april 2011
: 978-87-92776-01-3
: 2011
: 16

Publikation fra Styrelsen for forskning og innovation

Caseberetninger og analyseeffekt

Dyk ned i en række inspirerende caseberetninger om højtuddannede i danske virksomheder i Forsknings- og Innovationsstyrelsen avisindstik, der også beskriver diverse analyser, der dokumenterer effekten af at ansætte højtuddannede.

Indstikket præsenterer en række caseberetninger fra virksomheder og højtuddannede, der indgår i ErhvervsPhD-projekter eller gør brug af videnpilotordningen.

Fik salget til at stige

Læs blandt andet om legepladsfabrikanten Elverdal A/S, der ansatte en arkitekt som videnpilot og fik salget til at stige. Videnpiloten Anne Hansen er efterfølgende blevet fastansat og virksomheden har ansat flere arkitekter.

Du kan også læse om Juelsminde Trælasthandel, der har ansat en ErhvervsPhD-studerende til at analysere arbejdsgangene og udvikle metoder til at kommunikere og gennemføre forandringer.

Virksomheder bliver udfordret

Direktør Preben Rauff er glad for at blive udfordret af den ErhvervsPhD-studerende og den studerende oplever det positivt, at han på én gang kan udvikle sin viden og afprøve den i praksis.
 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 25. september 2015