Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2014 Mod nye læringshorisonter - Inspiration og information om Erasmus+: Staff Mobility.

Mod nye læringshorisonter - Inspiration og information om Erasmus+: Staff Mobility.

Mod nye læringshorisonter. Forsidebillede.
Formålet med publikationen er at informere og inspirere undervisere og ansatte på de videregående uddannelser og udbrede kendskabet til og brugen af Erasmus+ Videregående Uddannelse: Staff Mobility.
: 17. december 2014
: 978-87-92962-16-4
: Styrelsen for Videregående Uddannelser
: 2014
: 26

Gennem EU’s uddannelsesprogram Erasmus+ kan undervisere og ansatte på de videregående uddannelsesinstitutioner få tilskud til at tage på undervisnings- eller efteruddannelsesophold i udlandet.

Publikationen giver eksempler på, hvordan et ophold i et andet land kan give styrkede kompetencer, et stærkere internationalt netværk og bidrage til at udvikle og styrke det internationale læringsmiljø på underviserens eller den ansattes institution. Samtidig kan undervisere og ansatte være med til at inspirere studerende til selv at tage på studie- eller praktikophold i udlandet.

Denne publikation giver undervisere og ansatte på de videregående uddannelsesinstitutioner inspiration til at rejse ud ved at formidle de gode historier fra kolleger, der har været på ophold i udlandet med tilskud fra Erasmus+. Publikationen giver også et indblik i, hvorledes man på institutionsniveau kan arbejde strategisk med Staff Mobility som led i internationalisering af institutionen.

NB. Hvis du oplever problemer med at afspille de integrerede videoer i browseren, kan du forsøge i Internet Explorer, eller du kan downloade og gemme publikationen. 

Senest opdateret 29. januar 2018