Gå til indhold

Universiteterne 2013/2014 - Tendenser for universiteternes virke og udvikling

Forsideillustrations tekst mangler
Få et overblik over universiteternes resultater og tiltag inden for fokusområder som optag, studietid, frafald, internationalisering og dimittendernes beskæftigelse. Læs også om forskning og videnudveksling samt institutionernes økonomi, personale og bygninger.
: 26. juni 2014
: 87-90797-91-4
: Styrelsen for Videregående Uddannelser
: 2014
: 26

Styrelsen for Videregående Uddannelser har, som led i sit tilsyn, besøgt universiteterne i perioden 1. november 2013 til 7. marts 2014. Med denne oversigtsrapport gives, med afsæt i de otte tilsynsrapporter og universiteternes årsrapporter for 2013 en tværgående status for universiteternes virke og udvikling.

Der redegøres for universiteternes aktiviteter med uddannelse, forskning og videnudveksling. Herudover redegøres for universitetssektorens rammer med fokus på økonomi og de væsentligste udgiftsområder, personale og bygninger. Universiteterne arbejder med flere initiativer for at indfri politiske målsætninger og forventninger fra studerende, erhvervsliv og samfundet generelt. I publikationen fremhæves en række af disse initiativer, der er indsamlet i forbindelse med tilsynsmøderne.

Senest opdateret 09. maj 2023