Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2017 Skal jeres innovationsprojekt nå nye højder?

Skal jeres innovationsprojekt nå nye højder?

Forsideillustrations tekst mangler
Styrelsen for Forskning og Uddannelse har sammen med Innovationsfonden udgivet en informationsfolder, der oplyser om støttemuligheder for danske SMV’er og vidensmiljøer, der ønsker hjælp til finansiering af innovationsprojekter.
: 13. oktober 2017
: 2017

Arbejder din virksomhed på en ny service, proces eller produkt, der kan gøre en forskel? Og mangler I viden og sparring for at kunne komme videre med projektet? Så er der hjælp at hente i støtteprogrammerne Eurostars, SMV-instrumentet og Innobooster.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har sammen med Innovationsfonden udgivet en informationsfolder, der oplyser om støttemuligheder for danske SMV’er og vidensmiljøer, der ønsker hjælp til finansiering af innovationsprojekter. Folderen  giver et overblik over mulighederne i de tre støtteprogrammer Eurostars, EU’s SMV-instrument og Innobooster, og indeholder eksempler på, hvad virksomheder og forskere kan få ud af programmerne.

Derudover udgives også en samling af historier fra virksomheder, som har erfaring med Eurostars, SMV-instrumentet eller Innobooster.Virksomheder som Be My Eyes, Urban Wine Box og Tuco Marine Group fortæller om deres egne erfaringer med støtteprogrammerne, som skal inspirere andre virksomheder og få endnu flere innovationsprojekter i danske SMVer til at opnå nye højder.

Senest opdateret 15. august 2019