Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2019 Kortlægning af potentialet for at styrke digitale kompetencer i anvendelsen af satellitdata på videregående-, voksen- og efteruddannelser

Kortlægning af potentialet for at styrke digitale kompetencer i anvendelsen af satellitdata på videregående-, voksen- og efteruddannelser

Forsideillustrations tekst mangler
Analyse er udarbejdet af Seismonaut for Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Den kortlægger anvendelsesmuligheder for satellitdata, og hvilke brancher der er længst fremme med brugen af de nye muligheder.
Kontakt
Peter Mandix Sehestedt
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 02
Email: pse@ufm.dk
: 09. december 2019

Alle kompetencer skal i fremtiden have et digitalt ophæng. Satellitdata indgår i flere brancher i den samlede pulje af datakilder, som de studerende skal kende til og kunne arbejde med.

Rapporten kortlægger potentialet for at styrke studerendes kendskab og kompetencer i anvendelsen af satellitdata på samtlige 1300 videregående-, voksen- og efteruddannelser.

Kortlægningen har resulteret i en liste på alt 129 enkeltstående uddannelser, hvor der er potentiale for at arbejde med satellitdata.

Rapporten kan bruges af de videregående uddannelsesinstitutioner, som ønsker at arbejde mere med digitalisering og grøn omstilling.

Senest opdateret 26. april 2021