Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2021 Caseundersøgelse af transfer på de offentlige videregående lederuddannelser

Caseundersøgelse af transfer på de offentlige videregående lederuddannelser

Forsideillustrations tekst mangler
Denne caseundersøgelse belyser, hvordan man dels på de offentlige videregående lederuddannelser, dels på de arbejdspladser, arbejder med at fremme transfer fra uddannelserne til det daglige ledelsesarbejde.
: 23. juni 2021
: 978-87-7182-465-0
: EVA
: 2021
: 59

Undersøgelsen skal bidrage med inspiration til at fremme arbejdet med transfer både på lederuddannelserne og i offentlige virksomheder. Caseundersøgelsen belyser en række mekanismer, som kan fremme transfer. Dette er gjort gennem seks cases. Fem af disse cases (Professionsskolen Absalon, Copenhagen Business School (CBS), University College Lillebælt (UCL), University College Nordjylland (UCN) og University College Syddanmark (UC SYD)) fokuserer hovedsageligt på uddannelsesudbydere og dækker tilsammen Akademiuddannelsen i ledelse, Diplomuddannelsen i ledelse og en masteruddannelse i ledelse (Master of Public Governance). Den sjette case (Aarhus Kommune) fokuserer hovedsageligt på brug af Den Offentlig Lederuddannelse (DOL) på en offentlig arbejdsplads.

Rapporten er udarbejdet i regi af ’Eftersyn af de offentlige lederuddannelser’, der blev igangsat i forlængelse af Ledelseskommissionens anbefalinger. Analysen er én af i alt ni analyser, som er blevet udarbejdet i forbindelse med eftersynet.

Læs mere om eftersynet og eftersynets analyser her.

Senest opdateret 25. juni 2021