Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2021 Den Offentlige Lederuddannelse: Et brugerperspektiv på uddannelsen (supplerende spørgeskemaundersøgelse)

Den Offentlige Lederuddannelse: Et brugerperspektiv på uddannelsen (supplerende spørgeskemaundersøgelse)

Den Offentlige Lederuddannelse: Et brugerperspektiv på uddannelsen (supplerende spørgeskemaundersøgelse)
Denne rapport, Den Offentlige Lederuddannelse: Et brugerperspektiv på uddannelsen, supplerer den fjerde delrapport om lederuddannelser, som VIVE har udarbejdet for 'Eftersyn af de offentlige lederuddannelser'.
: 23. juni 2021
: 978-87-7119-893-5
: VIVE
: 2021
: 51

Denne rapport er en tillægsrapport til den fjerde delrapport i eftersynet af offentlige lederuddannelser. I rapporten gennemføres en spørgeskemaundersøgelse, som er næsten identisk med den spørgeskemaundersøgelse, som gennemføres i den fjerde delrapport. Dog med den væsentlige ændring, at undersøgelsen foretages på en ny population bestående af deltagere på Den Offentlige Lederuddannelse (DOL). 

Læs den fjerde delrapport her

Formålet med rapporten er således at skabe et indblik i erfaringer med og perspektiver på DOL fra nuværende og tidligere deltagere, som kan sammenlignes med erfaringer og perspektiver fra deltagere på de øvrige offentlige lederuddannelser. 

Rapporten er udarbejdet i regi af ´’Eftersyn af de offentlige lederuddannelser’, der blev igangsat i forlængelse af Ledelseskommissionens anbefalinger. Analysen er én af i alt ni analyser, som er blevet udarbejdet i forbindelse med eftersynet.

Læs mere om eftersynet og eftersynets analyser her.

Senest opdateret 25. juni 2021