Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2021 Eftersyn af de offentlige lederuddannelser - viden og anbefalinger

Eftersyn af de offentlige lederuddannelser - viden og anbefalinger

Eftersyn af de offentlige lederuddannelser - viden og anbefalinger
Afslutningsrapport for eftersynet af de offentlige lederuddannelser, hvori arbejdsgruppen for eftersynet giver deres anbefalinger til, hvordan udbuddet af offentlige lederuddannelser kan styrkes i fremtiden.
: 07. september 2021
: 978-87-94128-18-6
: Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
: 2021
: 56

Rapporten fra eftersynets arbejdsgruppe baserer sig på en række analyser udarbejdet af Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd (VIVE), Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) og Dansk Center for Forskningsanalyse. Rapporten og analyserne viser overordnet, at der på tværs af lederuddannelserne på akademi-, diplom- og masterniveau er stor tilfredshed med de offentlige lederuddannelser.

Men selvom lederuddannelserne generelt er velfungerende, er der områder, der kan styrkes, så uddannelserne også i fremtiden giver det størst mulige udbytte for både lederne og de offentlige arbejdspladser.

I rapporten fremhæver arbejdsgruppen derfor en række centrale budskaber med henblik på at styrke udbyttet af de offentlige lederuddannelser. Budskaberne understøttes af 29 specifikke anbefalinger samt et idékatalog, der skal understøtte lokal implementering af anbefalingerne på lederuddannelserne og de offentlige arbejdspladser.

Senest opdateret 07. september 2021