Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2021 Offentlige lederuddannelser: Et brugerperspektiv på uddannelserne

Offentlige lederuddannelser: Et brugerperspektiv på uddannelserne

Offentlige lederuddannelser: Et brugerperspektiv på uddannelserne
Denne rapport, Offentlige lederuddannelser: Et brugerperspektiv på uddannelserne, er den fjerde delrapport om lederuddannelser, som VIVE har udarbejdet til 'Eftersyn af de offentlige lederuddannelser'. Delrapporten supplerer de fire andre delrapporter, som VIVE også har udarbejdet til eftersynet.
: 23. juni 2021
: 978-87-7119-891-1
: VIVE
: 2021
: 77

Denne rapport indeholder en afrapportering af resultaterne fra en omfattende spørgeskemaundersøgelse blandt offentlige ledere, der har deltaget i akademi-, diplom- eller masteruddannelserne i ledelse, samt en mindre spørgeskemaundersøgelse blandt chefer til offentlige ledere. Formålet med spørgeskemaundersøgelserne har været at få ledernes erfaringer og perspektiver på lederuddannelserne.

Der er i tillæg til denne rapport udarbejdet en supplerende rapport med baggrund i en spørgeskemaundersøgelse blandt de offentlige ledere, der har deltaget i den offentlige lederuddannelser (DOL).

Læs mere om den supplerende spørgeskemaundersøgelse her.

 Rapporten er udarbejdet i regi af ´’Eftersyn af de offentlige lederuddannelser’, der blev igangsat i forlængelse af Ledelseskommissionens anbefalinger. Analysen er én af i alt ni analyser, som er blevet udarbejdet i forbindelse med eftersynet.

Læs mere om eftersynet og eftersynets analyser her.

Senest opdateret 25. juni 2021