Gå til indhold

Mål og ambitioner for de danske medlemskaber af internationale forskningsfaciliteter

Forsideillustrations tekst mangler
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har i samarbejde med det Nationale Udvalg for Forskningsinfrastruktur besluttet at opstille strategiske mål for Danmarks medlemskab af ni internationale forskningsfaciliteter.
: 22. september 2023
: 978-87-94128-73-5
: Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
: 2023
: 130

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har i samarbejde med det Nationale Udvalg for Forskningsinfrastruktur besluttet at opstille strategiske mål for Danmarks medlemskab af ni internationale forskningsfaciliteter. Målene omfatter en bred vifte af forhold, der har betydning for den samlede anvendelse af medlemskaber, og redegør for ambitionerne for den fremtidige anvendelse og udbytte af faciliteterne.

Der opstilles i rapporten en række strategiske mål og sigtelinjer for udbyttet og anvendelsen af hver af faciliteterne. Disse mål og sigtelinjer omfatter en bred vifte af forhold, der har betydning for den samlede anvendelse af medlemskaber, og redegør for ambitionerne for den fremtidige anvendelse og udbytte af faciliteterne.

Målene beskriver de centrale ambitioner for både udviklingen af selve faciliteterne og de danske brugermiljøers brug af disse – samt for kommende indsatsområder og samspil med politiske mål og strategier. Rapportens mål for faciliteterne vil desuden udgøre en vigtig rolle og rettesnor i en kommende indsats med henblik på at varetage og udvikle de danske medlemskaber bedst muligt.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 22. september 2023