Gå til indhold

Digital ansøgning om godkendelse af lærerkvalifikationer

Gør dokumentationen parat, og log ind for at starte din ansøgning.

Dokumentation

Inden du åbner ansøgningsblanketten, bør du have dokumentationen parat.

Se her, hvilke dokumenter der skal indgå i din ansøgning, og i hvilken form:


Åbn ansøgningsblanketten

Den digitale blanket består af en række trin, hvor du oplyser om dig selv som ansøger, formålet med din ansøgning og dine uddannelser.

Når du åbner blanketten, skal du logge ind med NemID eller MitID.

Du kan udfylde blanketten på dansk eller på engelsk:

 

Sådan udfylder du ansøgningsblanketten

Vi beder dig udfylde blanketten omhyggeligt. Vores svar vil blive forsinket, hvis vi er nødt til at bede dig om yderligere oplysninger eller dokumentation.

Blanketten indeholder fem trin:

  1. Dig som ansøger: navn, adresse m.v. Det meste udfyldes automatisk.
  2. Formålet med din ansøgning. Du vil blive spurgt, hvilke erhverv du søger godkendelse til. Hvis du også ønsker en niveauvurdering, så skriv det under "Eventuelle bemærkninger om dine ønsker".
  3. Uddannelse. Du bedes give oplysninger om hver afsluttet uddannelse.
  4. Andre oplysninger. Her kan du blandt andet oplyse om erhvervserfaring.
  5. Indsendelse af ansøgningen. Her kan du tjekke alle dine oplysninger.

Når du har sendt ansøgningen, får du en kvittering.

Sådan fungerer blanketten:

  • Du kan skifte mellem dansk og engelsk visning.
  • Felterne er påkrævede, hvis der ikke står "frivilligt".
  • Når alle påkrævede felter på en side er udfyldt, kan du gå videre med knappen "Næste" nederst på siden.
  • Du kan gå tilbage med "Forrige"-knappen eller via sidemenuen.
  • Dine indtastninger bliver automatisk gemt. En boks viser, hvornår de sidst er gemt.
  • Du kan lukke blanketten med "Log ud"-knappen. Dine indtastninger bliver gemt. Derefter kan du logge på igen, indtil du har sendt ansøgningen. Dog bliver ansøgningen automatisk slettet, hvis du ikke har foretaget nogen ændringer i 7 dage.
  • Du kan fortryde ansøgningen ved at klikke på Annuller-knappen. Dermed slettes alle indtastninger og vedhæftninger i blanketten.
  • Hvis der går 60 minutter, uden at du foretager nogen ændringer i blanketten, bliver du automatisk logget af. Dine indtastninger bliver gemt.
Senest opdateret 31. januar 2023