Gå til indhold

esas opdatering til version 1.7.4 torsdag d. 9. november 2023

esas og nemStudie bliver torsdag den 9. november 2023 opdateret til version 1.7.4 på PROD. Rettelserne lægges mandag den 6. november på PP. Sagerne kan verificeres fra tirsdag den 7. november på PP. Næste release forventes på PP d.27. november og på PROD d. 30. november

Uddannelse
SISESAS-9303: Uddannelsesstrukturen kan ikke sættes til aktiv pga. manglende udfyldning af ikke krævede felter på Uddannelsesaktiviteten
Løsning:
Det er ikke længere et krav at feltet 'Opgørelsesmetode' er udfyldt på en uddannelsesaktivitet for at der kan oprettes en SUE på uddannelsesstrukturen og at strukturen efterfølgende kan aktiveres.

Bedømmelse
SISESAS-9292: Ændring af bedømmelse - skal gemmes flere gange
Løsning:
Der er lavet en rettelse, så esas ikke længere kræver en redigeringsgrund for de felter, der utilsigtet udløste feltet.

Indberetning
SISESAS-9364: Indberetning til Ungedatabasen
Løsning:
Der er lavet en rettelse så en studerende der er oprettet med fiktivt CPR-nr bliver indberettet til ungedatabasen, når CPR-nr ændres til et dansk CPR-nr.
Der vil blive kørt et script der indberetter de studerende, der fejlagtigt ikke tidligere var blevet indberettet.

Sikkerhed
UDFMUFMNS-4094: Sikkerhed - Virusscanning af bilag
Løsning:
Filer og bilag der uploades fra esas bliver nu virusscannet. Hvis en fil eller et bilag indeholder en virus vises der en besked på skærmen om at den ikke er uploadet.

Øvrigt
UDFMUFMNS-4433: ÆA Navigering til entiteten ”Personoplysninger”
Der er oprettet en adgang til Personoplysninger under administrationsområdet 'Studerende' og dermed er det muligt at eksportere og importere data via Excel til personoplysninger.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 06. november 2023