Gå til indhold

esas-info

Service- og driftsmeddelelser
UFM-jira (SISESAS) virker igen.

Så er fejlen rettet i jira. Vi kan se at sager, oprettet i tidsrummet fra 13.30 onsdag den 19. juni til og med torsdag den 20. juni, mangler beskrivelser. Disse kan desværre ikke genskabes. Man bedes derfor tilgå disse sager og berige dem med relevant information.

Status: UFM-jira (SISESAS) lukkes.

Det er desværre fortsat ikke lykkedes at få rettet fejlen i jira. Der arbejdes på højtryk for at lokalisere fejlen. Selv om UFM-jira kan være tilgængelig i perioder bør der ikke oprettes nye sager eller kommenteres på sager. Vi vender tilbage senere på en status inden weekenden.

UFM-jira (SISESAS) lukkes.

UFM-jira lukkes. Det vil sige at institutionerne ikke kan tilgå SISESAS-jira. Vi vender tilbage med en opdatering senere på dagen.

Status: Fejl på UFM-jira (Oprettelse af supportsager)

Fejlen i jira er endnu ikke lokaliseret. Det skal forventes at adgangen til UFM-jira vil blive lukket i løbet af formiddagen. Skulle der opstå akutte udfordringer, i forhold til esas og/eller nemStudie, kan der rettes telefonisk henvendelse til teamet.

Status: Fejl på UFM-jira (Oprettelse af supportsager)

Det er desværre endnu ikke lykkedes at rette fejlen i jira. Man kan tilgå jira og kommentere på sager. Desværre ligger fejlen i forbindelse med oprettelse af nye sager. Vi forventer dog at de sager der måtte være oprettet vil være tilgængelige når fejlen er rettet. Ny status fredag morgen.

Kort servicevindue kl. 10.00

Der foretaget kl. 10.00 et kort servicevindue på esas. Der skal foretages en mindre justering på netværk. Der forventes IKKE nedetid. Skulle du mod forventning opleve uregelmæssigheder bedes du oprette en sag.

esas opgradering, version 2.1.2

esas blev opgraderet til version 2.1.2 torsdag den 2. maj. Med denne version følger nedenstående justeringer.

PP-UDV fungerer igen - dog uden SIS-arkiv-rapporter

Arbejdet på PP-UDV er færdig og miljøet er oppe igen. Dog uden SIS-arkiv-rapporterne, som først bliver tilgængelig på PP-UDV igen efter næste deploy. Disse kan dog fortsat tilgås på PP og PROD.

PP-UDV er fortsat utilgængeligt

Der arbejdes fortsat på at deploye til PP-UDV, og miljøet er derfor utilgængeligt -formentlig resten af dagen og muligvis i morgen med. Vi melder ud, når miljøet er tilgængeligt igen.

PP-UDV deploy mellem kl. 12 -14

Grundet udfordringer med deployet til PP-UDV d. 18. marts foretages et nyt deploy til pp-udv i dag kl. 12.00 - ca. 14.00. Dette er ikke en datamigrering, så det vil ikke påvirke den nuværende data der ligger på miljøet. Nærmere info på Jira: sagnr. 10391

Problemer med login på nemStudie

Det har i dag været problemer med login på nemStudie. Det er særligt login via mitID, der giver problemer. NC arbejder fortsat på fejlen og der bliver kørt et særligt deploy i eftermiddag, som forhåbentlig retter fejlen. Pre-pod er opdateret og Prod opdateres fra kl 16-16.30.

Releasenote esas 2.1.0

Nedenfor fremgår de ændringer og fejlrettelser der implementeres i esas og nemStudie i forbindelse med deploy af release 2.1.0, tirsdag den 19. marts 2024.

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen