Gå til indhold

Performance bliver forbedret og esas bliver fremover opdateret hver 14. dag

Performance bliver forbedret og esas bliver fremover opdateret hver 14. dag

Performance
Vi har i dag fået meldinger om flere brugere, der oplever lange svartider i esas. Netcompany har på den baggrund lavet et midlertidig hotfix, som gerne skulle gøre databaseserveren mere stabil. Der kan dog fortsat forekomme perioder, hvor det kan opleves ustabilt.

Vi forventer, at der efter deployet i aften vil være forbedringer af performance i esas.

Esas bliver opdateret hver 14. dag - lige uger
Vi forlænger processen for deploys, så vi får en mere robust proces og mere tid til at teste. Det skal sikre højere kvalitet i alle leverancer herunder tests i både test- og præprod-miljø.

Hver anden mandag bliver der deployet til præprod
Hver anden mandag bliver der lagt nye data i præprod samt en ny pakke af fejlrettelser. Derfor vil præprod være lukket fra mandag kl. 8.00 til tirsdag kl. 8.00. Næste gang er mandag den 12/7 (uge 28). Tirsdag og onsdag vil I meget gerne have jeres hjælp til at verificere de fejlrettelser, der udspringer af fejl, I har meldt ind.

Hver anden torsdag bliver der deployet til PROD
Hver anden torsdag bliver der deployet til PROD og esas vil derfor være lukket fra kl. 17 til 20. OBS! I dag torsdag den 1/7 er esas dog lukket frem til kl. 22, da der bliver kørt forskellige scripts efter deploy.

Åbningstider i SIS-esas-supporten
Vores support holder åben mandag til torsdag fra kl. 8.30 til 15 og fredag kl. 8.30 til 14. I det tidsrum håndterer vi jeres henvendelser, så hurtigt det er muligt. Vi kommunikerer via denne kanal, hvis vi oplever at et system ikke er tilgængeligt.

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 23. juni 2024