Gå til indhold

Projekt esas

Projekt esas står for udviklingen af det nye studieadministrative system, som skal anvendes på professionshøjskoler, erhvervsakademier og de maritime institutioner. Løsningen er indtil videre blevet udrullet på professionshøjskolerne samt EA Copenhagen Business og SIMAC som pilotinstitutioner.

esas erstatter det nuværende SIS, der anvender en ældre platform, som kun kan supporteres indtil 2023. Formålet med Projekt esas er at effektivisere og øge kvaliteten i det studieadministrative arbejde ved at udvikle en ny løsning, der kan sikre en stabil og effektiv understøttelse af det studieadministrative arbejde. 

esas er et fokuseret studieadministrativt system, som er målrettet de studieadministrative kerneopgaver og -processer. På opfordring fra de deltagende uddannelsesinstitutioner i projektet, er der også udviklet en selvbetjeningsfunktionalitet - nemStudie - til esas. nemStudie understøtter i første version aktiviteter for både ansøgere og studerende. 

Fakta om esas

  • 21 uddannelsesinstitutioner fordelt på Professionshøjskoler (PH), Erhvervsakademier (EA) og Maritime uddannelsesinstitutioner (MAR)
  • Over 800 studieadministrative medarbejdere som dagligt bruger systemet
  • Over 105.000 studerende som tager de ordinære videregående uddannelse på PH, EA og MAR
  • Ca. 90 unikke uddannelser
Senest opdateret 23. august 2022