Gå til indhold

Hjemmesiden Studyindenmark.dk

Styrelsens hjemmeside for internationale studerende orienterer, markedsfører og vejleder om dansk uddannelse, studieliv og danske institutioner

Studyindenmark.dk har som formål at informere eller vejlede internationale studerende om det danske uddannelsessystem, herunder bl.a. uddannelsesudbud på videregående uddannelsesinstitutioner, studieformer, ansøgnings- og optagelseskrav og forhold for internationale studerende.

Hjemmesiden, studyindenmark.dk

På hjemmesiden findes en lettilgængelig database over engelsksprogede programmer i Danmark. Her kan internationale studerende finde information om engelsksprogede uddannelser i det danske uddannelsessystem. Databasen dækker uddannelser på erhvervsakademier, professionshøjskoler, universiteter, samt de kunstneriske og maritime uddannelser.

Institutionernes profilsider

Ud over uddannelsesbeskrivelser og vejledning findes der for den enkelte institution mulighed for at beskrive sig selv og sine uddannelser på hjemmesidens institutionssider og oversigter.

Nye eller allerede etablerede institutioner, der endnu ikke har været i kontakt med studindenmark.dk-redaktionen om en egen institutionsside, kan tage kontakt til Study in Denmarks webredaktør for en skabelon.

Manglende uddannelsesbeskrivelser

Institutioner, der opdager manglende uddannelsesbeskrivelser på studyindenmark.dk, kan rapportere disse til: Line Clemmensen Stage

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 21. november 2023