Gå til indhold

Hjemmesiden Studyindenmark.dk

Styrelsens hjemmeside for internationale studerende orienterer, markedsfører og vejleder om dansk uddannelse, studieliv og danske institutioner

 Studyindenmark.dk har som formål at give internationale studerende et overblik over studiemulighederne i Danmark og perspektiverne i en uddannelse på en dansk instituion. Siden indeholder både inspirerende artikler, testimonials og videoer, såvel som guides og praktisk information om ophold, ansøgning og studieliv.

Hjemmesiden, studyindenmark.dk

På hjemmesiden findes en lettilgængelig database over engelsksprogede programmer i Danmark. Her kan internationale studerende finde information om engelsksprogede uddannelser i det danske uddannelsessystem. Databasen dækker uddannelser på erhvervsakademier, professionshøjskoler, universiteter, samt de kunstneriske og maritime uddannelser.

Markedsføring af dansk uddannelse og danske institutioner

I forlængelse af sin oplysningsvirksomhed fungerer studyindenmark.dk også som en praktisk platform for markedsføring af Danmark som uddannelsesland, samt et udstillingsvindue for de danske institutioner.

En styregruppe bestående af repræsentanter fra de forskellige uddannelsessektorer skal sikre, at studyindenmark.dk og dennes redaktion imødekommer og taler på vegne af den samlede uddannelsessektor og dennes interesser.

Styregruppen mødes to gange årligt og diskuterer udviklingspotentiale, markedsføringsstrategi og hjemmesidens øvrige prioritering. Styregruppen består af:

Danske Universiteter

Rikke Nielsen 

Danske Professionshøjskoler

Mette Østergaard Samuelsen 

Kulturministeriets Rektorer

Marianne Jakobsen 

Danske Erhvervsakademier

Lise Bøgild-Jakobsen

Rektorkollegiet for de Kunstneriske og Kulturelle Uddannelser (RKU)

Anne-Mette Hummel Holm

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Peter Grønnegård

Anne Mygind Brodersen

Rikke Brunsgaard Andersen

Institutionernes profilsider

Ud over uddannelsesbeskrivelser og vejledning findes der for den enkelte institution mulighed for at profilere sig selv og sine uddannelser på hjemmesidens institutionssider og oversigter.

Nye eller allerede etablerede institutioner, der endnu ikke har været i kontakt med studindenmark.dk-redaktionen om en egen institutionsside, kan finde skabelon til indholdet via dette link:

Manglende uddannelsesbeskrivelser

Institutioner, der opdager manglende uddannelsesbeskrivelser på studyindenmark.dk, kan rapportere disse til: Rikke Brunsgaard Andersen

Senest opdateret 15. januar 2021