Gå til indhold

Seminar i Frankrig om Erasmus+ for fremtidens sundhedsmedarbejdere

Det franske kontor for Erasmus+ inviterer til seminar for aktører indenfor sundhedsuddannelse for at diskutere. hvordan man udnytter Erasmus+ bedst muligt til at uddanne fremtidens sundhedsmedarbejdere
  • Tid og sted
  • Hvornår 21. oktober 2024 til 24. oktober 2024
  • Hvor Lille, Frankrig

Målgruppe

Dette seminar henvender sig til organisationer og institutioner, der er aktive inden for Erasmus+ programmet, særligt dem, der beskæftiger sig med mobilitets- og samarbejdsprojekter (KA1, KA2, Jean Monnet…). Målgruppen inkluderer både erfarne og mindre erfarne aktører på det administrative og strategiske niveau fra både videregående uddannelser og erhvervsuddannelser , der beskæftiger sig med sundhedsfaglige uddannelser. 

    Formål

    Seminaret har til formål at bidrage til det langsigtede arbejde med at opbygge en European Health Union. Fokuser er på at udnytte mulighederne inden for Erasmus+ for at uddanne fremtidens sundhedsprofessionelle gennem mobilitet og samarbejde. Seminarets formål er at:

    • Fremme en fælles forståelse og vision for uddannelse af sundhedsprofessionelle i Europa.
    • Dele ekspertise og bedste praksis i implementering af internationale aktiviteter inden for medicinske og sundhedsfaglige uddannelser.
    • Udnytte Erasmus+ mulighederne for mobilitet (KA1) og samarbejde (KA2) inden for medicinske og sundhedsfaglige uddannelser.

    Praktisk

    Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

    Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+-programmet.

    Ansøgningsfrist

    07.06.2024

    Ansøgning

    Ansøgningen foregår via platformen SALTO E-T, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, du tilmelder dig et seminar via SALTO E-T.

    Kontakt

    Rune Wulff Christensen
    Specialkonsulent
    Tlf.: +45 72 31 88 68
    Email: rwc@ufm.dk

    Handlinger tilknyttet webside

    Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
    Senest opdateret 26. juni 2024

    Afsendere