Gå til indhold

Kontaktseminar: Skab netværk og partnerskaber inden for Erasmus+-samarbejdsprojekter

Det polske kontor for Erasmus+ inviterer til kontaktseminar om Erasmus+-samarbejdsprojekter på voksenuddannelsesområdet med fokus på at etablere netværk og udvikle idéer.
  • Tid og sted
  • Hvornår 22. oktober 2024 til 25. oktober 2024
  • Hvor Warszawa, Polen.

Målgruppe

Seminaret henvender sig til dig, der arbejder i en organisation eller institution inden for voksenuddannelsesområdet med seniorer og er interesseret i at starte et Erasmus+-samarbejdsprojekt (Small-scale eller Cooperation Partnership) samt ønsker at møde nye projektpartnere.

Både nytilkomne og erfarne inden for Erasmus+ er velkomne.

Formål

Seminaret har til formål at fremme aktivt medborgerskab og miljømæssigt engagement blandt seniorer. På seminaret vil der være mulighed for deling af ’best pratice’ samt netværksmuligheder, hvor der er mulighed for at finde potentielle partnere og udveksle idéer.

Praktisk

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til 2 deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+-programmet.

Ansøgningsfrist

08.09.2024

Ansøgning

Ansøgning foregår via platformen SALTO E-T, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, du tilmelder dig en aktivitet via SALTO E-T.

Kontakt

Ditte Lauritzen Mwakalukwa
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 06
Email: dlm@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. august 2024

Afsendere