Gå til indhold

Tidligere arrangementer

Se oversigt over tidligere arrangementer
Viser 1-30 af 156 resultater
27.
juni 2024
Gå internationalt

Belgrad, Serbien

Det serbiske kontor for Erasmus+ inviterer til et seminar om styrkelse af internationalt samarbejde og kompetencer i uddannelsessektoren.

10.
juni 2024
Seminar: Bæredygtig projektledelse i Erasmus+

Ruggell, Liechtenstein

Liechtensteins kontor for Erasmus+ inviterer til tværsektorielt seminar om økologisk og bæredygtig tilgang til projektledelse i Erasmus+

06.
juni 2024
Seminar om internationalt samarbejde i voksenlæringssektoren

Odeon, Odense. Odeons kvarter 1, 5000 Odense. Lokale 107

6. juni afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen med afsæt i EPALE et seminar om internationalt samarbejde i voksenlæringssektoren. Seminaret er for alle med interesse for internationalt samarbejde inden for den uformelle, ikkeformelle og formelle del af voksenlæringssektoren i Danmark.

27.
maj 2024
Kontaktseminar: Inklusion i Erasmus+-mobilitet for FGU- og STU-institutioner

København, Danmark

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til internationalt kontaktseminar med det formål at skabe kontakter mellem europæiske, erhvervsrettede uddannelsesinstitutioner, hvis primære målgruppe er elever med "færre muligheder". I Danmark er seminaret tilegnet FGU- og STU-institutioner.

24.
april 2024
Kontaktseminar: Skab netværk og find partnere inden for Erasmus+-mobilitetsprojekter

Dublin, Irland.

Det irske kontor for Erasmus+ inviterer til kontaktseminar med fokus på Erasmus+-mobilitetsprojekter. Seminaret foregår over to sessioner, hvoraf den første session består af et online møde d. 10. april fra kl. 14.30-15.30, og den anden session er et 2-dages seminar i Dublin.

16.
april 2024
Invitation til talk om danske unges drømme for fremtidens Europa

Demokrati Garage Rentemestervej 57, 2400 København

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til talk om unges drømme og samfundsengagement under Den Europæiske Ungdomsuge 2024. Vær med den 16. april kl. 16.30-18.00 hos Demokrati Garage, hvor unge stemmer som Nafisa Fiidow, Zóe Elkær Nicot og flere vil dele deres visioner for fremtidens Europa.

10.
april 2024
Grønne praksisser i Erasmus+-samarbejdsprojekter

Bratislava, Slovakiet.

Det slovakiske kontor for Erasmus+ inviterer til seminar om bæredygtighed og grøn praksis i Erasmus+-samarbejdsprojekter.

06.
marts 2024
Webinar om 'Erasmus+ Teacher Academies' for nordiske ansøgere

Online

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen samt de øvrige nationale agenturer for Erasmus+ i Norden inviterer danske, finske, svenske, norske og islandske uddannelsesinstitutioner til webinar om de såkaldte Teacher Academies forud for årets ansøgningsrunde med ansøgningsfrist den 6. juni 2024 kl. 17.00..

18.
januar 2024
Webinar om efter- og videreuddannelsesprojekter i voksenlæringssektoren

Online: Tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.

Deltag i webinar med information om muligheder for tilskud til efter- og videreuddannelsesprojekter i voksenlæringssektoren via EU-programmet Erasmus+. Under webinaret vil vi gennemgå muligheder, krav til ansøgninger og ansøgningsskema.

17.
januar 2024
Webinar om uddannelsesophold i udlandet for elever og medarbejdere i erhvervsuddannelsessektoren (KA122-VET)

Online - tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer alle institutioner og organisationer, der arbejder med erhvervsrettet grund- og efteruddannelse, herunder også FGU og STU, til at høre om, hvad et enkeltstående mobilitetsprojekt giver af muligheder for at sende elever og medarbejdere på udlandsophold.

16.
januar 2024
Webinar om uddannelsesophold i udlandet for elever og medarbejdere i skolesektoren

Online - tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, der administrerer Erasmus+ i Danmark, inviterer dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser (skolesektoren), til at høre om mulighederne for at søge tilskud til at sende elever, pædagoger, lærere og ledere m.fl. på forskellige uddannelsesophold i udlandet.

15.
januar 2024
Online-skriveseminar: Få hjælp til din Nordplus-ansøgning

Online, Zoom.

Få tips og vejledning til at udfylde ansøgningsskemaet om tilskud til mobilitets- og samarbejdsprojekter i Nordplus, så du er klar til at ansøge til fristen 1. februar 2024.

12.
januar 2024
Beyond Borders - Et seminar med fokus på eTwinning

Dublin, Irland

Det irske kontor for Erasmus+ inviterer til et seminar om online-platformen eTwinning. Det består af to sessioner: Et onlinemøde den 12. januar og et fysisk seminar den 24.-26 januar 2024 i Dublin.

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen