Arrangementer - udveksling og internationale projekter

Her finder du en oversigt over kommende arrangementer og møder om udveksling og internationale projekter.
Viser 1-7 af 7 resultater
januar 18 Erasmus+: Workshop om ansøgning til strategiske partnerskaber inden for erhvervsrettet grund- og efteruddannelse
Tid: 09:30 – 15:00 Har du en idé til et strategisk partnerskabsprojekt, og vil du have hjælp til ansøgningsprocessen? Deltag i workshop den 18. januar 2018 og få svar på dine spørgsmål.
februar 01 Stockholm: Mød samarbejdspartnere ved seminar om "Early Childhood Education and Care”
Tid: 13:36 – 13:36 Det svenske Erasmus+ kontor arrangerer et kontaktseminar, hvor du kan møde europæiske kolleger, der også arbejder med kvalitet inden for tidlig læring og pædagogik, "early childhood educatin and care". Seminaret vil klæde dig på til at ansøge om tilskud til fremtidigt projektsamarbejde.
februar 06 Voksenuddannelse og folkeoplysning: Få hjælp til din ansøgning om tilskud fra Erasmus+ til et strategisk partnerskabsprojekt
Tid: 10:00 – 15:00 Har du planer om at søge tilskud fra Erasmus+ til et strategisk partnerskabsprojekt inden for voksenuddannelsesområdet i 2018? Så kan du med fordel deltage på vores skriveseminar, hvor vi guider dig igennem ansøgningsprocessen og giver hjælp til ansøgningsskemaet.
februar 06 Aarhus: Skriveseminar for skoleområdet - få hjælp til din Erasmus+ partnerskabsansøgning
Tid: 13:59 – 13:59 Vi hjælper koordinatorer inden for børnehaver, grundskoler og ungdomsuddannelser videre med ansøgninger om tilskud til partnerskaber mellem skoler og andre institutioner gennem Erasmus+.
februar 07 Få hjælp til din ansøgning om tilskud fra Erasmus+ til et strategisk partnerskab inden for de videregående uddannelser
Tid: 09:30 – 15:00 Vil du søge tilskud til et strategisk partnerskab gennem Erasmus+ Videregående i 2018? Så kom til skriveseminar og få hjælp til din ansøgning.
februar 07 Odense: Skriveseminar for skoleområdet - få hjælp til din Erasmus+ partnerskabsansøgning
Tid: 14:05 – 14:05 Vi hjælper koordinatorer fra området børnehaver, grundskoler og ungdomsuddannelser videre med ansøgninger om tilskud til partnerskaber mellem skoler og andre institutioner gennem Erasmus+.
februar 14 Tur til USA for ledere og internationale koordinatorer på erhvervsskolerne
Tid: 00:00 – 00:00 Som led i det dansk-amerikanske samarbejde på erhvervsskoleområdet arrangerer Styrelsen for Forskning og Uddannelse en tur til den årlige konference hos Community Colleges for International Development i Arizona i USA den 14. - 18. februar 2018.
Materiale fra afholdte arrangementer