Gå til indhold

Arrangementer

Her finder du en oversigt over kommende arrangementer og møder om udveksling og internationale projekter.
Viser 1-12 af 12 resultater
16.
april 2024
Invitation til talk om danske unges drømme for fremtidens Europa

Demokrati Garage Rentemestervej 57, 2400 København

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til talk om unges drømme og samfundsengagement under Den Europæiske Ungdomsuge 2024. Vær med den 16. april kl. 16.30-18.00 hos Demokrati Garage, hvor unge stemmer som Nafisa Fiidow, Zóe Elkær Nicot og flere vil dele deres visioner for fremtidens Europa.

24.
april 2024
Kontaktseminar: Skab netværk og find partnere inden for Erasmus+-mobilitetsprojekter

Dublin, Irland.

Det irske kontor for Erasmus+ inviterer til kontaktseminar med fokus på Erasmus+-mobilitetsprojekter. Seminaret foregår over to sessioner, hvoraf den første session består af et online møde d. 10. april fra kl. 14.30-15.30, og den anden session er et 2-dages seminar i Dublin.

27.
maj 2024
Kontaktseminar: Inklusion i Erasmus+-mobilitet for FGU- og STU-institutioner

København, Danmark

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til internationalt kontaktseminar med det formål at skabe kontakter mellem europæiske, erhvervsrettede uddannelsesinstitutioner, hvis primære målgruppe er elever med "færre muligheder". I Danmark er seminaret tilegnet FGU- og STU-institutioner.

06.
juni 2024
Seminar om internationalt samarbejde i voksenlæringssektoren

Odeon, Odense. Odeons kvarter 1, 5000 Odense. Lokale 107

6. juni afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen med afsæt i EPALE et seminar om internationalt samarbejde i voksenlæringssektoren. Seminaret er for alle med interesse for internationalt samarbejde inden for den uformelle, ikkeformelle og formelle del af voksenlæringssektoren i Danmark.

10.
juni 2024
Seminar: Bæredygtig projektledelse i Erasmus+

Ruggell, Liechtenstein

Liechtensteins kontor for Erasmus+ inviterer til tværsektorielt seminar om økologisk og bæredygtig tilgang til projektledelse i Erasmus+

25.
september 2024
Tematisk seminar om digitalisering i uddannelsessystemet

Riga, Letland

Det lettiske Erasmus+-kontor inviterer til seminar med fokus på nøglefaktorer for succesfuld digital uddannelse og træning, som muliggør et højt præsterende og transformerende digitalt uddannelsessystem.

Handlinger tilknyttet webside