Gå til indhold

Fortæl om indsatser i Det Europæiske Solidaritetskorps

Husk at sprede kendskabet til jeres projekt og aktiviteter, så andre kan få gavn af jeres erfaringer. Tænk derfor i formidling!

Formidling

Få hjælp til kommunikation - trin for trin

Europa-Kommissionen har lavet en trinvis guide til, hvordan du kan formidle historier og projektresultater. Der er hjælp at hente til hele "kommunikationsrejsen" - fra planlægningsfase til evaluering af  kommunikationsaktiviteter. 

Husk EU-emblemet

Alle tilskudsmodtagere er forpligtede til at fremhæve EU-emblemet i sammenhæng med en simpel støtteerklæring i al kommunikation. 

Du kan finde retningslinjer og information om, hvordan du kommunikerer og øger synligheden af ​​dit EU-støttede projekt på Europa-Kommissionens hjemmeside: 

European Solidarity Corps Projects Platform

'European Solidarity Corps Projects Platform' er en formidlingsplatform, der tilbyder et overblik over projekter, der finansieres under programmet. Platformen leverer inspiration til  projekter og synliggør resultater af indsatser i Det Europæiske Solidaritetskorps. 


Acceptér marketing cookies for at se denne video.

Tillad venligst alle cookies for at se denne video.


Vi hjælper gerne med at fortælle om jeres projekt

Har I skrevet en artikel, lavet en video eller færdiggjort en ny hjemmeside? Vi bidrager gerne til at fortælle om indsatser, der er støttet af Det Europæiske Solidaritetskorps. Kontakt gerne Helle Thorbøl Møller via

Kontakt

Helle Thorbøl Møller
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 78 65
Email: hemo@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 23. juni 2024

Afsendere

Det Europæiske Solidaritetskorps