Gå til indhold

Erasmus+: Vil du arbejde med politikudvikling på uddannelses- og ungdomsområdet?

Danske institutioner og organisationer kan nu søge om tilskud til europæiske samarbejdsprojekter om politikudvikling og innovation inden for uddannelses- og ungdomsområdet. Ansøgningsfristen er den 14. marts 2017 kl. 12.00.

Fotolia_52545019_Subscription_XXL.jpg

Gennem Europa-Kommissionens uddannelsesprogram Erasmus+ kan danske uddannelsesinstitutioner og organisationer søge om tilskud til projekter om eksempelvis nye metoder til brug af teknologi i undervisning og vejledning, udvikling og afprøvning af metoder til kompetenceudvikling af voksne samt nye metoder til arbejdet med innovation inden for de erhvervsrettede grund- og efteruddannelser. Tilskuddet søges gennem Erasmus+: Politikudvikling (KA3). 

Ansøgningsfristen for at søge om tilskud til politikudvikling inden for uddannelses- og ungdomsområdet er den 14. marts 2017 kl. 12.00. Ansøgningen skal sendes til The Education, Audio-visual and Culture Executive Agency (EACEA) i Bruxelles.

 
Invitation til informationsdag

Som optakt til ansøgningsrunden inviterer Europa-Kommissionen til informationsdag den 27. januar 2017 kl. 9.00 til 17.30 i Bruxelles. På informationsdagen kan interesserede høre mere om mulighederne for tilskud og hvilke projekter, der gives tilskud til samt få hjælp til at udarbejde en projektansøgning.

Vær opmærksom på, at deltagere selv skal afholde udgifter i forbindelse med informationsdagen. Der kan maksimalt deltage to repræsentanter fra hver organisation.

Følg informationsmødet via web-streaming 

Informationsmødet kan også følges live via web-streaming. Det sker på Europa-Kommissionens hjemmeside. Bemærk, linket er først aktivt, når informationsmødet starter den 27. januar kl. 9.00.

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 23. juni 2024