Gå til indhold

2019 og tidligere

Vil din institution afholde danskkurser for internationale studerende i sommeren 2017?
Videregående uddannelsesinstitutioner, højskoler, sprogskoler og andre institutioner, der underviser i dansk på videregående uddannelsesniveau, kan søge om at holde sommersprogkurser for internationale studerende i sommeren 2017. Ansøgningsfristen er den 21. oktober 2016.
Vil din institution afholde danskkurser for internationale studerende i sommeren 2018?
Videregående uddannelsesinstitutioner, højskoler, sprogskoler m.m. kan søge om at holde sommersprogkurser for internationale studerende i sommeren 2018. Ansøgningsfristen er den 27. oktober 2017.
Nordisk Ministerråd indkalder ansøgninger til Nordic Master
Nu indkalder Nordisk Ministerråd ansøgninger fra universiteterne til nye Nordic Master-programmer. Søg inden 31. oktober 2018.
Nordplus: Søg til Nordplus forberedende besøg 2018
Med tilskud til et forberedende besøg kan institutioner og organisationer mødes på tværs af de nordiske og baltiske lande for at planlægge et kommende projektsamarbejde og udarbejde en fælles ansøgning. Ansøgningsfristen er den 1. oktober 2018.
Vil din institution afholde danskkurser for internationale studerende i sommeren 2019 og 2020?
Videregående uddannelsesinstitutioner, højskoler, sprogskoler med flere kan søge om at holde sommersprogkurser for internationale studerende i sommeren 2019 og 2020. Ansøgningsfristen er den 2. november 2018.
Indkaldelse af ansøgninger til Erasmus+ 2019
Uddannelsesinstitutioner og organisationer kan nu søge om tilskud til Erasmus+ mobilitets- og samarbejdsprojekter i 2019. Samtidig er programguiden for 2019 er nu tilgængelig, hvor du kan læse regler for projekterne.
Indkaldelse af ansøgninger til Nordplus 2019
Velkommen til det andet år i den nye femårige programperiode for Nordplus 2018-2022. Nordisk Ministerråds uddannelsesprogram, Nordplus, inviterer nordiske og baltiske institutioner og organisationer, som beskæftiger sig med uddannelse og læring, til at søge om tilskud i ansøgningsrunden for 2019.
Indkaldelse af ansøgninger til Erasmus+ Social inklusion og fælles værdier 2019
Europa-Kommissionen indkalder Erasmus+ ansøgninger til transnationale samarbejdsprojekter inden for social inklusion og fælles værdier. Alle uddannelsessektorer kan søge. Ansøgningsrunden administreres i Bruxelles, og der er ansøgningsfrist 26. februar 2019 kl. 12.00.
Indkaldelse af ansøgninger til Erasmus Mundus Joint Master Degrees 2019
Europa-Kommissionen indkalder Erasmus+ ansøgninger til Erasmus Mundus Joint Master Degrees 2019. Videregående uddannelsesinstitutioner kan søge. Ansøgningsrunden administreres i Bruxelles, og der er ansøgningsfrist 14. februar 2019 kl. 12.00.
Indkaldelse af ansøgninger til Det Europæiske Solidaritetskorps 2019
Europa-Kommissionen indkalder til ansøgninger i 2019 til Det Europæiske Solidaritetskorps for projekter med fokus på solidaritet.
Indkaldelse af ansøgninger til Erasmus Charter for Videregående Uddannelse
Europa-Kommissionen indkalder ansøgninger til Charter for Videregående Uddannelse 2019.
Indkaldelse af ansøgninger til ranking-værktøjet U-Multirank
Europa-Kommissionen indkalder ansøgninger til udvikling af U-Multirank, som er et åbent ranking-værktøj, der skal bruges til at vurdere videregående uddannelsesinstitutioner.
Nordplus: Søg tilskud til forberedende besøg 2019
Med tilskud til et forberedende besøg kan institutioner og organisationer mødes på tværs af de nordiske og baltiske lande for at planlægge et kommende projektsamarbejde og udarbejde en fælles ansøgning. Ansøgningsfristen er den 1. oktober 2019.
Erasmus+: Ansøgningsskemaer til strategiske partnerskaber offentliggjort
EU-Kommissionen har netop offentliggjort ansøgningsskemaer om tilskud til strategiske partnerskaber gennem Erasmus+. Fristen for at søge om tilskud til et partnerskabsprojekt nærmer sig.
Søg tilskud til europæiske mobilitets- og samarbejdsprojekter i 2016
Uddannelsesinstitutioner og organisationer på tværs af sektorer kan nu søge om tilskud til europæiske mobilitets- og samarbejdsprojekter i 2016. Europa-Kommissionen har offentliggjort indkaldelse af forslag til projekter under Erasmus+. Derudover er programguiden for 2016 nu tilgængelig.