Gå til indhold

Erasmus+: Ansøgningsskemaer til strategiske partnerskaber offentliggjort

EU-Kommissionen har netop offentliggjort ansøgningsskemaer om tilskud til strategiske partnerskaber gennem Erasmus+. Fristen for at søge om tilskud til et partnerskabsprojekt nærmer sig.

Ny uddannelsesdatabase

Gennem EU´s Uddannelsesprogram Erasmus+ kan danske institutioner og organisationer søge om tilskud til samarbejdsprojekter med institutioner og virksomheder i andre europæiske lande. De projekter, der gives tilskud til, kan blandt andet fokusere på anerkendelse af kompetencer hos studerende og elever, iværksætteri i skolen samt videndeling og innovation i uddannelsessystemet.

Ansøgningsfrister

Fristen for at søge om tilskud til et strategisk partnerskab på området for almen uddannelse og erhvervsuddannelse er den 31. marts 2015 kl. 12.00.

Ansøgningsfristerne for at søge om tilskud til et strategisk partnerskab på ungdomsområdet er den 4. februar, 30. april og 1. oktober 2015 kl. 12.00.

Institutioner og organisationer, der planlægger at søge om tilskud til et strategisk partnerskab gennem Erasmus+, kan nu downloade ansøgningsskemaerne her på hjemmesiden.

Om strategiske partnerskaber

Formålet med et strategisk partnerskab er at fremme transnationalt og europæisk samarbejde inden for uddannelsesverdenen. Partnerskabet omfatter organisationer fra forskellige lande, der går sammen om et projekt. Projektet udnytter organisationernes fælles ekspertise og viden til at styrke kvaliteten af uddannelser på alle niveauer i uddannelsessystemet på tværs af landegrænser.  

Abonnér på nyt om om internationale uddannelsesprogrammer

Hold dig opdateret om ansøgningsfrister og bliv inspireret af gode projekteksempler i nyhedsbrevet Udsyn – Nyt om internationale uddannelsesprogrammer. 

 

Kontakt

Jette Esager Rasmussen
Souschef
Tlf.: +45 72 31 88 97
Email: jera@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021