Gå til indhold

Erasmus+: Vil du bidrage til at fremme social inklusion gennem uddannelse?

Europa-Kommissionen indkalder projekter, der har social inklusion gennem uddannelse som omdrejningspunkt. Institutioner og organisationer, der arbejder inden for almen uddannelse, erhvervsrettet grund- og efteruddannelse samt ungdomsområdet kan søge. Ansøgningsfristen er den 22. maj 2017 kl. 12.00.

Gennem Erasmus+ kan institutioner og organisationer søge om tilskud til projekter, der handler om at fremme social inklusion. Projekterne skal have fokus på ét af følgende mål: 

  • Forebyggelse af radikalisering og fremme af demokratiske værdier samt interkulturel forståelse blandt unge.
  • Fremme inklusion og uddannelse af dårligt stillede elever og nyankomne.

Hvem kan søge?

Institutioner og organisationer, der arbejder inden for almen uddannelse, erhvervsuddannelse og ungdomsområdet, kan søge om tilskud. Det kan eksempelvis være uddannelsesinstitutioner, uddannelsesudbydere, vejledningscentre, NGO´er eller private virksomheder.

Informationsmøde om tilskud til projekter inden for social inklusion

Som optakt til ansøgningsrunden holder EU-Kommissionen informationsmøde den 25. april 2017. Følg med på EU-Kommissionens event-side for yderligere information.

Ansøgningsfrist

Fristen for at søge om tilskud er den 22. maj 2017 kl. 12.00. Projektforslag skal sendes til Europa-Kommissionen -  The Education, Audio-visual and Culture Executive Agency (EACEA) i Bruxelles.Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021

Afsendere