Gå til indhold

Indkaldelse af ansøgninger: Erasmus+ Charter for Higher Education

Videregående uddannelsesinstitutioner skal have et godkendt Erasmus Charter for Higher Education (ECHE) for at kunne deltage i europæiske og internationale mobilitets- og samarbejdsprojekter gennem Erasmus+. Fristen for at søge om et charter er den 17. marts 2017 kl. 13.00.

Udsyn april.jpg

Videregående uddannelsesinstitutioner, der ønsker at deltage i europæiske og internationale uddannelsesprojekter gennem Erasmus+, skal ansøge om at få tildelt et Erasmus Charter for Higher Education (ECHE). 

Tildelingen af charteret skal ses som et kvalitetsstempel af institutionens internationale indsats og fortæller samarbejdspartnere, at institutionen lever op til en række krav om kvalitetssikring af den ind- og udgående mobilitet for studerende og ansatte. Der er særligt fokus på procedurer for anerkendelse af udvekslingsophold, men også forberedelse og sikring af de nødvendige sproglige kompetencer prioriteres højt.

Et Erasmus Charter for Higher Education gælder for hele den resterende del af Erasmus+-programperioden, som løber frem til den 31. december 2020.

Ansøgere kan henvende sig til Styrelsen for Forskning og Uddannelse for information og vejledning om Erasmus Charter for Higher
Education, herunder vejledning om ansøgningsproces.

Ansøgningsfrist og vejledning

Fristen for at ansøge om et Erasmus Charter for Higher Education er den 17. marts 2017 klokken 13. 00. Institutioner skal søge online på EU-Kommissionens hjemmeside, hvor der også ligger baggrundsmateriale og ansøgningsvejledning. 

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 23. juni 2024