Gå til indhold

Få tilskud til lokale ungdomsprojekter i Den Europæiske Ungdomsuge med Erasmus+

Ungdomsorganisationer og foreninger har nu muligheden for at søge tilskud til planlægning, promovering og afvikling af arrangementer under Den Europæiske Ungdomsuge 2017. Fokus er på unges deltagelse i arbejdet med at skabe solidaritet, tolerance og deltagelse i demokratiet.

European Youth Week logo

Den første uge i maj løber Den Europæiske Ungdomsuge 2017 af stablen. Her vil der over hele Europa blive sat fokus på unges
involvering i arbejdet med at skabe solidaritet, tolerance og deltagelse i demokratiet og samfundet generelt.

Har jeres ungdomsorganisation en god idé til, hvordan man kan markere ungdomsugen ved at afholde arrangementer, der involverer unge? Så er der mulighed for at søge tilskud fra Erasmus+: Ungdom til afholdelse af for eksempel workshops, kurser, debatter og lignende.

For at være tilskudsberettiget skal arrangementet inddrage unge og finde sted i løbet af Den Europæiske Ungdomsuge fra den 1. til den 7. maj 2017 og understøtte ungdomsugens tema: Unges involvering i arbejdet med at skabe solidaritet, tolerance og deltagelse i demokratiet og samfundet generelt.

Der kan søges om op til 3.000 euro. Ansøgeren skal selv bidrage med 5 % af projektets samlede udgifter. Det er ikke nødvendigt at benytte et ansøgningsskema, men der skal sendes en beskrivelse af arrangementet og et budget.

Fristen for ansøgninger er den 17. marts 2017. 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021

Afsendere