Gå til indhold

Vær med til at øge kendskabet til europæisk platform for videndeling om voksenuddannelse

Styrelsen for Forskning og Uddannelse søger ambassadører, som vil hjælpe med at udbrede kendskabet til Europa Kommissionens online platform for videndeling om voksenuddannelse EPALE.

EPALE står for ePlatform for Adult Learning in Europe og er en online platform for videndeling om voksenuddannelse. Platformen indeholder information om voksenuddannelse – formel, ikke formel og uformel læring. Det er gratis at benytte EPALE, og brugerne kan blandt andet hente ny viden og inspiration til at udvikle egne læringsaktiviteter og -metoder gennem et omfattende vidensbibliotek med aktuelle analyser, undersøgelser, metoder og praksisser. 

Bliv ambassadør for EPALE

Som et led i arbejdet med at udbrede kendskabet til EPALE, søger Styrelsen for Forskning og Uddannelse fagfolk til at indgå i et netværk af ambassadører for platformen. Det kan være undervisere, frivillige, forskere, uddannelsesansvarlige eller andre, der beskæftiger sig med læring rettet mod voksne. 

Som ambassadør skal du hjælpe med at informere om EPALE og samtidig være med til at tiltrække nye brugere. Du vil modtage informations- og promoveringsmateriale, som kan deles ud på eksempelvis arrangementer og møder. Derudover holder Styrelsen for Videregående Uddannelser to møder årligt, hvor nye tiltag, opgaver og feedback vil være på dagsordenen. Arbejdet er ulønnet.

Sådan gør du

Udfyld nedenstående ansøgningsskema hvis du vil være med til at gøre EPALE til Europas førende vidensdelingsplatform for voksenlæring. Vi vil forsøge at sammensætte ambassadørkorpset, så det både er tværfagligt og tværsektorielt. 

  • Ansøgningsskema (Tilmeldingen er lukket. Kontakt venligst Jesper Christian Pedersen, jep@ufm.dk, for yderligere information).

Udsnit af Epale træet

 

EPALE 

  • EPALE er et flersprogligt fællesskab for voksenuddannelse og er målrettet lærere, undervisere og frivillige samt politikere, forskere og akademikere, som er involveret i voksenuddannelse.
  • Den webbaserede platform bliver tilgængelig på flere sprog, således at brugere i 35 EU-lande kan udnytte webstedet og dets mange ressourcer fuldt ud.
  • EPALE vil blandt andet gøre det nemt for brugerne at komme i kontakt med andre fagfolk og frivillige inden for voksenuddannelse i hele Europa.
  • EPALE finansieres af Europa-Kommissionen, og er det seneste initiativ i arbejdet med at forbedre kvaliteten i udbuddet af voksenundervisning i Europa. 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 05. december 2022