Gå til indhold

Danske EITA-prisvindere fejres i Bruxelles: Mød dem i Viborg til januar

Tre danske skoleprojekter er netop blevet hædret i Bruxelles. Til januar kan du høre underviserne bag to af vinderprojekterne fortælle om deres Erasmus+-samarbejder, når Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder en inspirationseftermiddag for alle interesserede på Asmildkloster Landbrugsskole.

Fysiklærer på Vibenhus Gymnasium/NEXT Mikkel Max er i denne uge i Bruxelles for som en af tre danske vinderskoler at modtage EITA-prisen 2022

Fysiklærer Mikkel Max fra Vibenhus Gymnasium/NEXT er i denne uge i Bruxelles, for som én af tre danske Erasmus+-projektholdere at modtage den europæiske pris European Innovative Teaching Award (EITA).

I projektet 'The Monitoring of Climate Change from Space' har Mikkel Max og hans københavnske elever over to år samarbejdet med ungdomsuddannelser fra London, Madrid, Cayenne (Fransk Guyana) og Kos om at styrke lærere og elevers kompetencer inden for iværksætteri, når det kommer til at håndtere klimaforandringerne.

Screendump fra projektets video. Se den via link ovenfor.
Screendump fra projektets video. Se den via link ovenfor.

Som projektets koordinator er Mikkel Max stolt af projektets resultater og taknemmelig for EITA-prisen:

5. januar 2023

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen vil gerne bidrage til, at EITA-prisvindernes eksemplariske projekter når ud til flest mulige og inviterer derfor til en inspirationseftermiddag torsdag den 5. januar på Asmildkloster Landbrugsskole, der ligesom Vibenhus Gymnasium kan kalde sig vinder af EITA 2022.

Kontakt

Simone Hvid Nielsen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 87 02
Email: shn@ufm.dk

Afsendere