Gå til indhold

Materiale fra konference: Et større og mere mangfoldigt Erasmus+

Gik du glip af årets konference om Erasmus+, eller vil du blot have genopfrisket noget af informationen? Så kan du her se glimt fra dagen og hente oplæg.

Den 23. november 2022 åbnede Uddannelses- og Forskningsstyrelsen dørene til konferencen 'Et større og mere mangfoldigt Erasmus+'. Dagen bød på ny viden, inspiration til udvikling af det internationale arbejde med uddannelse og læring samt mulighed for at netværke med repræsentanter fra uddannelsessektoren og ungdomsområdet.

Se billeder og hent oplæg fra konferencen


Poul Nyrup Rasmussen

Hvorfor er Erasmus+ vigtig i det store perspektiv?

"Er der noget, vi har brug for nu, så er det at se ud over vores egne grænser", lød det fra Poul Nyrup Rasmussen, tidligere statsminister og formand for EuroSkills 2025,  der var hovedtaler på årets konference om Erasmus+.


Udfordringer og gevinster ved samarbejde på tværs af landegrænser

v/ Hanne Leth Andersen, rektor for Roskilde Universitet

Hanne Leth Andersen


En ny inklusionsstrategi

v/ Peter Grønnegård, kontorchef i Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer og Bevillingsadministration, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen


Konkrete erfaringer med at bidrage til et større og mere mangfoldigt Erasmus+


OPU-prisoverrækkelse

OPU-prisoverrækkelse Stina Vrang Elias, formand for Rådet for de grundlæggende Erhvervsrettede uddannelser, var med tale, diplomer og blomster med til at fejre vinderne af årets OPU-konkurrence for erhvervsuddannelseselever, der tager på oplæring i udlandet.


Salen med deltagere Omkring 200 deltagere fra den samlede uddannelsessektor og fra ungdomsområdet var samlet for at få viden, inspiration og mulighed for at netværke.


Video: Hvad tager vi med hjem fra dagen?

Acceptér marketing cookies for at se denne video.

Tillad venligst alle cookies for at se denne video.

Kontakt

Helle Thorbøl Møller
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 78 65
Email: hemo@ufm.dk

Afsendere