Du er her: Forside Uddannelse Videregående uddannelse Studieadministrative Systemer Projekt esas Nyheder esas-info Oprydning af data i test- og integrationsmiljø fra d. 27/2-20

Oprydning af data i test- og integrationsmiljø fra d. 27/2-20

Den nye uddannelsesstruktur er oprettet i esas testmiljøet og i integrationsmiljøet.

Efter seneste udvidet kontrol har vi kunne konstatere, at der ligger for meget data i testmiljøet, som ikke kan bruges i den nye uddannelsesstruktur og dermed skaber ”støj” i det daglige arbejde.

Projektledelsen har derfor besluttet at rydde op i data ved at slette det, der er blevet brugt i den tidligere uddannelsesstruktur. Dette gælder for test- og integrationsmiljøet på nuværende tidspunkt.

Sletning af data vil foregå fra torsdag d. 27/2 kl. 12.00 til søndag d. 1/3. Miljøerne vil ikke være tilgængelige i dette tidsrum.

Hvis man på nuværende tidspunkt er i gang med test eller har nogle udestående, bedes man om at få gennemført dette inden data slettes på miljøerne. Vi beklager i den forbindelse den korte varsel.

Det er til orientering under planlægning at oprette data, der passer til den nye uddannelsesstruktur i de respektive miljøer.

Fremadrettet vil denne type information blive publiceret her via esas info, derfor opfordres alle til at abonnere på denne service.

esas projektledelsen

Senest opdateret 26. februar 2020