Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Videregående uddannelse Studieadministrative Systemer esas Nyheder esas-info Vedrørende felterne kundeordrenr. og kundereference

Vedrørende felterne kundeordrenr. og kundereference

Som følge af rettelserne i SISESAS-5541 'Hvorfor overføres de tegn, der tastes i felterne kundeordrenr. og kundereference ikke til faktureringsgrundlaget', vil I kunne opleve enkelte tidligere udfyldte tekster i de to felter på henholdsvis Ansøgninger og Faktureringsgrundlag.

Som følge af rettelserne i SISESAS-5541 'Hvorfor overføres de tegn, der tastes i felterne kundeordrenr. og kundereference ikke til faktureringsgrundlaget', vil institutionerne kunne opleve enkelte tidligere udfyldte tekster i de to felter på henholdsvis Ansøgninger og Faktureringsgrundlag, der er blevet begrænset til henholdsvis 20 og 35 tegn, som nu er mulig feltlængde.

Ændringen skyldes, at dette antal karakterer, er det antal, der er muligt at overføre til Navision STAT fakturaens felter. Faktureres attention (= Kundereference i esas) og Debitorordrenr. (= Kundeordrenr. I esas).

Senest opdateret 21. december 2021