Gå til indhold

Skriveseminar: Erasmus Charter for Higher Education-ansøgning

Styrelsen for Universiteter og Internationalisering (UI) arrangerer et skriveseminar omkring ansøgningen til det nye Erasmus Charter for Higher Education (ECHE) for alle interesserede deltagere fra de videregående uddannelsesinstitutioner.
  • Tid og sted
  • Hvornår 30. april 2013 fra 11:00 til 16:00

De videregående uddannelsesinstitutioner skal ansøge om ECHE for at kunne deltage i og modtage støtte fra det nye "EU programme for Education, Training, Youth and Sport", der løber i perioden 2014-2020.

Styrelsens rolle i skriveseminaret vil være at facilitere ansøgningsprocessen for deltagerne, og det skal understreges, at det udelukkende er EU-kommissionen, der godkender ECHE-ansøgninger. Arrangementet vil derfor i høj grad bygge på gruppesessioner, hvor de forskellige indholdselementer i ansøgningsskemaet diskuteres, og hvor evt. problemfelter og tvivlsspørgsmål identificeres.

Deltagelse i arrangementet

For at få størst udbytte af arrangementet vil det være forudsætning, at de repræsenterede institutioner allerede har oprettet en ”ECAS account” og har orienteret sig i ansøgningsskemaet og diverse baggrundsmaterialer.

Tilmelding og yderligere information

Af hensyn til et begrænset antal pladser til arrangementet er det kun muligt at deltage med én medarbejderrepræsentant fra hver videregående uddannelsesinstitution.

Tilmeldingsfrist: Den 19. april 2013

Tid: 30. april 2013. Kl. 10.00-15.00
Sted: Bredgade 40, 1260 København K. 

Tilmelding og yderligere information: Susanne Suhr Andersen, susa@ui.dk, tlf. 72 31 89 15.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019