Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2013 Vil du vide mere om ECVET?

Vil du vide mere om ECVET?

Hvis du arbejder med elever i erhvervsuddannelserne, og du er ansvarlig for at sende, modtage og tilrettelægge internationale praktik- og uddannelsesforløb, så er dette seminar relevant for dig

Tid og sted

25. september 2013 fra kl. 09:30 til 23:00

ECVETOnsdag den 25. september 2013 afholder Skive Tekniske Skole seminar om ECVET. Arrangementet er kommet til i samarbejde mellem Skive Tekniske Skole, den finske erhvervsuddannelsesinstitution Savonlinnan Ammatti - SAMI og Styrelsen for Universiteter og Internationalisering.

ECVET er et europæisk redskab til at overføre merit mellem erhvervsuddannelser.  Formålet med seminaret er at give deltagerne forståelse for ECVET og hvad det konkret kan bruges til. Der vil være deltagere fra Finland, Tjekkiet og Litauen, hvilket giver alle mulighed for at konkretisere og diskutere brugen af ECVET på tværs af grænserne i Europa. Ministeriet for Børn og Undervisning vil også bidrage med en status over deres arbejde med implementeringen af ECVET.

Dagen vil være en blanding af oplæg og diskussion. Arrangementet finder sted onsdag den 25. september 2013 kl. 9.30 – 15.00 på Skive Tekniske Skole, Kongsvingervej 1, 7800 Skive.

Tilmeld dig hos Erik Madsen på mail: epm@skivets.dk

 

Senest opdateret 15. august 2019