Gå til indhold

Vil du vide mere om ECVET på Social- og Sundhedsområdet?

Hvis du arbejder med elever i Social- og Sundhedsuddannelserne og PAU (Pædagogisk Assistent Uddannelse), og du er ansvarlig for at sende, modtage og tilrettelægge internationale praktik- og uddannelsesforløb, så er dette seminar relevant for dig.
  • Tid og sted
  • Hvornår 09. oktober 2013 fra 10:30 til 16:30

Onsdag den 9. oktober afholder Social- og Sundhedsskolen i Århus et seminar om ECVET (European Credit System for Vocational Education and Training). Arrangementet er kommet til i samarbejde mellem Social- og Sundhedsskolen i Århus og Styrelsen for Universiteter og Internationalisering.

ECVET er et europæisk redskab til at overføre merit mellem erhvervsuddannelser.  Formålet med seminaret er at give deltagerne forståelse for ECVET og hvad det konkret kan bruges til. Seminaret vil også have fokus på de begrænsninger, der gør sig gældende for praktik i udlandet for Social- og Sundhedsassistenter. Undervisningsministeriet kommer også med et bidrag om status over deres arbejde med implementeringen af ECVET.

Dagen vil være en blanding af oplæg og diskussion.

Arrangementet finder sted onsdag den 9. oktober, kl. 9.30 – 15.30 på Social- og Sundhedsskolen i Århus, Oluf Palmes Allé 35, 8200 Århus N.

Tilmeld dig hos Jan Sig Wadsholt på mail: sskajw@sosuaarhus.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 05. juli 2024