Gå til indhold

Informationsmøde om Erasmus+: Knowledge Alliances/Sector Skills Alliances for aktører inden for videregående uddannelse og erhvervsuddannelse

Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer til informationsmøde om de større projekttyper i det nye europæiske uddannelsesprogram Erasmus+, herunder Erasmusprogrammet for videregående uddannelser og Leonardo da Vinci-programmet for erhvervsuddannelserne.
  • Tid og sted
  • Hvornår 28. januar 2014 fra 10:00 til 15:00
  • Målgruppe Informationsmødet henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med større transnationale projekter, der omfatter samarbejde mellem uddannelse og erhverv.

På informationsmødet vil 2 medarbejdere fra Kommissionens Executive Agency orientere om Knowledge Allinces and Sector Skills Alliances - begge er programtyper under Erasmus+, hvortil der skal ansøges centralt i Bruxelles til Executive Agency. På mødet vil det desuden blive uddybet, hvordan disse to programtyper adskiller sig fra de strategiske partnerskaber, som ansøges hos det Nationale Agentur/Styrelsen for Videregående Uddannelser.

Program for dagen

 

Sted

DGI-byen
Tietgensgade 65
1704 København V

Tilmelding

Tilmelding til informationsmødet skal ske senest den tirsdag den 21. januar 2014.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019